jueves, 10 de abril de 2014

EL JEFE DE LA POLICIA VA COBRAR EL 2013 MÉS DE 14.000 EUROS EN HORES EXTRA

El PP ha comunicat que el govern de Juan va pagar en 2013 més de 14.000 euros al seu jefe de la policia en hores extra. A part la nòmina, uns 2.000 euros, i a part la productivitat.
Una barbaritat!
Ací està la nota del PP que denuncia este abús:

Des del Partit Popular de Tavernes volem manifestar la nostra indignació pel que s'està consentint per part del govern del Sr. Jordi Juan en el tema de les hores extra d'alguns treballadors. Són temps difícils per a tots -recordem que els parats de Tavernes van augmentar novament en el mes de març- però resulta molt més fàcil per a algun lloc de treball del nostre ajuntament. En el passat plenari la regidora popular Maria Ciscar va preguntar al Sr. Jordi Juan per què el cap de la policia local necessita 80 o 90 hores extra cada mes per a dur a terme correctament les seues tasques.
La regidora va anunciar el total d'hores extra que es van realitzar l'any 2013 per este lloc de treball i van ascendir a un total de 703 hores, fet que va suposar que s'afegira el sou l'excessiva suma de 14.365 euros. Creguem que és una immoralitat en estos temps pagar al mes a un lloc de treball amb una nòmina fixa de més de 2.000euros, un extra més de 1.710 euros en concepte d'hores extra i a banda el que se li afig per la seua productivitat.
La Sra. Ciscar va remarcar que "este lloc de treball és de molta responsabilitat però el grup popular considerem un abús la gran quantitat d'hores realitzades tots els mesos".

En el ple va fer la comparativa de l'anterior cap de policia i, a pesar que també es realitzaven hores, es va demostrar que eren molt menys de la mitat. El Partit Popular no consentirà diferències i privilegis en cap lloc de treball, per este motiu demana explicacions al govern del perquè d'estos fets."

9 comentarios:

  1. Igual és el jefe de policia que demana eixa barbaritat d'hores com el que li les firma? Que pasa en Tavernes?
    Lleven drets a tots els treballador però al jefe de la policia que ha posat a dit l'alcalde li pagan un jornalot i ademes li paguen més de 14.000 €/any en hores extres.
    Com diu un comentariste: JORDI DIMISSIÓ INMEDIATA!!

    ResponderEliminar
  2. Si estos es cierto, y no veo por qué no, me parece indecente. Gente en el paro, gente en cáritas y el alcalde permitiendo que un cargo puesto por él gane una pasta.

    ResponderEliminar
  3. Que poca vergonya i damunt m'han dit que en el pleno no contestaren i digueren que ja contestarien en el proper pleno

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Necessiten temps per pensar en l'excusa o desviar el tema.

      Eliminar
  4. jajajajaj el mort li diu al degollat qui ta fet eixe forat... No deien abans que hi havien persones a l'ajuntament enchufades? I ara qui respon? Ara ja no hi ha enchufisme? Va perfavor.... Que el cap de policia es del Bloc i per aixo li donen hores extra! FALTARIA MENOS

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este cas del cap de policia i el Nyau en FCC son els casos mes escandalosos del Bloc al govern local.

      Eliminar
    2. Has oblidat al cap de premsa

      Eliminar
  5. Esa es la transparencia que predica Jordi? Todo una farsa, ha hecho mil veces más el todo lo que antes criticaba.

    ResponderEliminar
  6. L'alcalde va dir que la despesa en hores extra de la policia en 2013 va ser de 20.136€
    Açi està el link http://goo.gl/1lAaiX
    Si el cap de policia ha cobrat 14.356€ vol dir que el 70% de les hores extres les fa i les cobra ell.
    L'alcalde te que donar alguna explicació.
    No pot ser que el jefe s'emporte 14.000€ i pa la resta de policies de la plantilla només tinga 6.000€.
    Indignant que tot siga per l'enxufat del BLOC i la resta de policies almoina.

    ResponderEliminar