miércoles, 30 de abril de 2014

DESPRÉS DE FER MAL ARA TOCA RECULAR PER SANT VICENT. AMB VERSET INCLOS

Com són les coses. Ara el senyor alcalde vol llevar-se les pusses de la cagà que ha fet el Bipartit llevant la festa de sant Vicent.
El mal ja està fet.
L'alcalde va ser el primer que va defensar que es llevara sant Vicent per posar un dels festius en les festes del poble.
Ara diu que llevar la fes va ser "decisió del ple". Quina manera de llevar-se responsabilitats! El seu govern va ser qui va proposar llevar sant Vicent.
L'alcalde i els seus no escoltaren el que li deia el PP. El PP li demanava que sant Vicent fora festiu, però l'alcalde es va encabotar en que no, que hi havia que potenciar les festes i ara s'ha vist que l'ha cagà.
Amb el mal fet ara diu que es vol rectificar.
Sols faltaria que fotreres al personal i seguires encabotat en seguir fent mal!
Ha fet dalta fer molt de mal a la mar, als comerços, a la gent per adonar-se que estaven fallant, i tot per fer la contra al PP.
La veritat és que tenim molta curiositat per vore si l'alcalde lleva la festa de festes del poble. Segons el que el propi alcalde ha dit abans, això seria descuidar les festes?
S'atrevirà a llevar les falles? Fa anys ja va ser el PP l'únic que va recolzar que el 18 de març fora festiu. Per sort eixe any el PP tenia majoria i les falles tingueren la festa. Ahí es va vore que els nacionalistes no estaven per la llavor de protegir les falles, sols que ara no s'atrevixen a tirar-se en cara a les falles.
Per ara ja tenim clar que el Bipartit ha destrossat la festa del segon dia nadal, això també li ha fet molt de mal als bars del poble i a les famílies.
Ha fet falta fer mal per rectificar. Rectificar no és de savis, de savis és escoltar i a Jordi Juan se li va dir des del PP que era un error llevar la festa de sant Vicent. per cabut ens hem tingut que fotre.
Esta cagà es mereix un verset:

Un nou alcalde ens va arribar i a sant Vicent va desintegrar.
La morrà es va pegar i ara ens vol engatussar.
Visca sant Vicent i la festa pels comerciants,
amb Jordi al capdavant estem ben apanyats!.
La festa va llevar i tot per no escoltar,
ara que el mal ja està toca recular.

2 comentarios:

  1. Molt acertat l'article.
    Tinc curiositat per saber si l'any que ve lleva la festa de les falles, la de les disfreses o torna a llevar la de Sant Vicent perquè està clar que la del segon día Nadal no tornarà.

    ResponderEliminar
  2. Pues a mi me venía genial que no fuera festivo y soy de del pueblo. Pero entiendo que nunca llueve a gusto de todos...

    ResponderEliminar