jueves, 24 de abril de 2014

MÉS COTXES LLOGATS PER A LA POLICIA. EL GOVERN NO TRACTA PER IGUAL TOTS ELS SERVEIS I EL PERSONAL

Que la policia mana sempre s'ha dit, però en Tavernes mana i molt.
Ara ens hem enterat, i no pel gabinet de premsa de Juan, que van a gastar-se més de 64.000 euros en dos anys en dos cotxes hibrids per la policia.
Vaja que cada mes tindrem uns 2666 euros de gasto en estos cotxes.
No entrerem a debatre si fa falta o no, sols exposarem que es veu clarament com el govern de Juan no tracta per igual a tots els serveis i a tots els treballadors de la casa.
En policia tenim estos 64.000 euros en dos anys en els nous cotxes que es llogaran, cal afegir els quasi 200.000 euros que pagarem en lloguer sense opció a compra d'un nou reten per la policia, més els 120.000 euros per a adaptar este local a les oficines i usos de la policia. A açò cal afegir 3.200 euros cada mes dels supercotxes que fa uns mesos es llogaren.
Al mes tenim quasi 9.000 euros en lloguers per la policia en elements que no seran mai de propietat de l'ajuntament.
La veritat es que ens pareix tot desproporcionat. Llogar de renting un tot terreny Ford val 400 euros a un particular. Ens pareix una animalada el que el Bipartit està gastant-se en els rentings dels cotxes de policia. Amb eixos preus es podrien comprar cada any dos cotxes que podrien fer el servici amb menys diners i sent de propietat del poble.
Es nota que per l'alcaldia és important mimar a la policia. Una llàstima que no es mime igual la neteja, els serveis socials, els treballadors de l'ajuntament o la creació de faena. Mentre estos s'obliden, la policia nada d'esqueneta.
Vos recordem que fa poc publicavem la barbaritat que es pagava en hores extres al intendent de la policia, que és qui instrueix els contractes dels lloguers dels cotxes.
Ací vos reproduim de nou el que es va pagar en hores extres al intendent en 2013, passa dels 14.000 euros sols en extres:
El PP ha comunicat que el govern de Juan va pagar en 2013 més de 14.000 euros al seu jefe de la policia en hores extra. A part la nòmina, uns 2.000 euros, i a part la productivitat.
Una barbaritat!
Ací està la nota del PP que denuncia este abús:

Des del Partit Popular de Tavernes volem manifestar la nostra indignació pel que s'està consentint per part del govern del Sr. Jordi Juan en el tema de les hores extra d'alguns treballadors. Són temps difícils per a tots -recordem que els parats de Tavernes van augmentar novament en el mes de març- però resulta molt més fàcil per a algun lloc de treball del nostre ajuntament. En el passat plenari la regidora popular Maria Ciscar va preguntar al Sr. Jordi Juan per què el cap de la policia local necessita 80 o 90 hores extra cada mes per a dur a terme correctament les seues tasques.
La regidora va anunciar el total d'hores extra que es van realitzar l'any 2013 per este lloc de treball i van ascendir a un total de 703 hores, fet que va suposar que s'afegira el sou l'excessiva suma de 14.365 euros. Creguem que és una immoralitat en estos temps pagar al mes a un lloc de treball amb una nòmina fixa de més de 2.000euros, un extra més de 1.710 euros en concepte d'hores extra i a banda el que se li afig per la seua productivitat.
La Sra. Ciscar va remarcar que "este lloc de treball és de molta responsabilitat però el grup popular considerem un abús la gran quantitat d'hores realitzades tots els mesos".

En el ple va fer la comparativa de l'anterior cap de policia i, a pesar que també es realitzaven hores, es va demostrar que eren molt menys de la mitat. El Partit Popular no consentirà diferències i privilegis en cap lloc de treball, per este motiu demana explicacions al govern del perquè d'estos fets."

No hay comentarios:

Publicar un comentario