miércoles, 9 de abril de 2014

LA CARA MÉS REAL DEL BLOC

Hem estat llegint diferents blogs i ens sorprenen les declaracions del Bloc en el ple. Pensem que eixes declaracions mostren la verdadera cara del Bloc a Tavernes. Els de sempre encara estan a la sombra i pel que es veu han tret a lluir el seu caràcter més radical, eixe que tan havien amagat i que nosaltres ja avisavem de que estava ahí.
Ens referim a la negativa del Bloc a la proposta del PP d'estudiar si era convenient posar un carrer a Adolfo Suarez. Enlloc de ser moderat el Bloc han tret l'extremisme més dur que amaga.
Que haguera passat si s'accepta eixa proposta? Res, perque com que a Tavernes no es fa res, d'ací a que hi haguera un nou carrer per a Suarez ja ni ens recordaríem del pobre home.
El Bloc ha tret verí i ha atacat a la UCD. El Bloc torna a defensar la quatribarrada sense el blau i en un temps on l'independentisme és un problema trau la cara més radical del nacionalisme traient temes que ja estaven oblidats.
Tornem a vore un Bloc que amaga coses i en realitat vol un radicalisme, així es veu amb tot el que ha passat en el ple.
Tota Espanya reconeix el talant de Suarez en un temps complicat, on es passava de la dictadura a la democràcia i on cada facció volia imposr-se. Suarez, siga com siga, va ajudar molt a que la transició fora pacífica i no ha estat tan mal quan hui podem viure en pau, i qui vol parla i escriu en valencià sense complicacions.
No entenem eixe radicalisme del Bloc que va al revés de quasi tota Espanya. Sols els radicals s'alegarien pels arguments del Bloc al ple.

4 comentarios:

  1. un poc demagògic l'article. Per eixa regla de tres per què no posem el nom Azaña a un carrer? este home fou abans que Suárez president.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Por favor, no compares, Suárez aportó muchísimo a la democracia y supo contener todas las presiones para permitir una salida pacífica al proceso democrático en España.
      Te podrá parecer guapo o no, más simpático o menos, pero lo indudable es que Suárez es pieza clave en la democracia española. Nadie es perfecto pero es propició una salida muy válida en un tiempo convulso. Ya no digo que se le ponga una calle si no quieren, pero que no se monten una película, simplemente que digan que no quieren.

      Eliminar
  2. si voleu ....Alcalá-Zamora també va ser president d'Espanya i era liberal....i sense carrer !!!!

    ResponderEliminar
  3. Radicalisme no. Feixisme. Que tris que a estes altures tingam un govern que diuen "progresista" i que reialment el que es es feixista.JORDI DIMISSIO!!!!

    ResponderEliminar