lunes, 14 de abril de 2014

UN 0 EN CREACIÓ DE TREBALL A TAVERNES

L'atur va baixant lentament a Tavernes. En març teníem 1890 aturats, el que indica que en són 16 menys que ara fa un any quan els aturats en març de 2013 eren 1906.
Com va passant a Espanya, l'atur en número generals va baixant.
A Tavernes ens venen eixos efectes pel que passa fora del nostre poble, perque ací em vist pocs esforços de l'ajuntament en reduir el número d'aturats.
El govern s'ha cansat de dir que ha tingut superavit en 2013. Però als veïns no ens ha reportat ni una millora dels serveis, ni una baixada dels impostos i molt menys iniciatives directes de l'ajuntament que hagen rebaixat l'atur al poble.
Un superavit que servirà per fer fotos i per fer tot allò que s'ha deixat abandonat durant tres anys.
El govern ha jugat a tinre impostos més elevats del que feia falta i ara, cara eleccions, gstaran a mans plenes.
Un separavit que no ha servit per crear ocupació i un superavit que no ha sevit fins ara per a rebaixar deute, perque ho pinte el gabinet de Juan com ho pinte, la realitat és que el deute a Tavernes és quasi el mateix que quan va entrar el Bipartit.
S'han donat menys serveis i el deute és molt paregut al que hi havia.

3 comentarios:

  1. Tenim un govern que preferix pagar hores extres al cap de la policia abans de contractar a gent.

    ResponderEliminar
  2. Es nota que els del govern tenen la faena asegurada, casi tots son funcionaris. Als que estem al paro els importem una bona M

    ResponderEliminar
  3. L'atur baixa a Tavernes perque la gent del poble s'esforça en buscar faena fora del nostre poble! Jo e estat parat i l'ajuntament no ha fet res per a crear llocs de treball i e tingut que anar a valència a buscar feina i l'he trobat fins a tot l'estiu... Així que no es plenen la boca que baixa poc el paro perque anem nosaltres a buscar feina

    ResponderEliminar