martes, 22 de abril de 2014

UN ANY MES SENSE OLIMPÍADES ESCOLARS

S'acosta el fi de curs i no es parla res de les Olimpíades Escolars que es feien a Tavernes i on participaven tots els col·legis de la població.
Amb l'excusa de les retallades van deixar de fer-se estes olimpíades, però amb el temps han caigut en l'oblid. La regidoria d'esports, en mans de LLàcer, no ha fet res per recuperar estes activitats que eren tot un èxit.
Estem davant fets típics del Bipartit, que oblida el que li convé.
Igual ha passat amb l'escoleta de la platja, el centre jove o el viver d'empreses, que el Bipartit ha espentat a l'oblid.
Poc o res s'ha fet paralitzant eixes iniciatives que començaren en temps del PP i que res importen al govern de Juan i els seus.

3 comentarios:

  1. A les olimpiades escolars sempre guanyaba el alfandech perque eren el doble de persones... Quan es feien molts dels alumnes agafaven lo més fàcil per acabar pronte i anar-se'n a casa pero amb aquestes activitats s'ajudaba a la millora de les relacions entre els joves de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. La Olimpiada escolar es una fiesta que se ha cargado el gobierno de Jordi Juan y el lunes que viene también se carga la fiesta de San Vicente.

    ResponderEliminar
  3. Guanyava l'Alfandech perque hi havia molt mes on triar, cosa que es podia igualar facilment. Que hi han, dos i tres unitats per curs? Pues es fa l'Alfandech I, II i III si cal. Si s'organitza be, es poden fer totes les proves simultàniament i fer mes proves que no tenen perque ser totes atlètiques, tambe podrien ser esportives,d'habilitat,equilibris o gimnastiques, amb la qual cosa es manté l'atenció dels xiquets i fer-ho mes divertit. S'hauria d'organitzar amb la participació de TOTS els xiquets i aprofitar els professors d'EF eixe event per motivar i millorar els coneixements de l'alumnat. Pero clar tot aixo es innovació i molta feina, no se si els funcionaris de la regidoria i el professorat estan per la llavor.

    ResponderEliminar