lunes, 7 de abril de 2014

ENCARA ESTEM ESPERANT UNA DISCULPA PEL PLAGI DEL PROGRAMA DE FOMENT

El Bipartit ha borrat de la memòria la petició que li va fer el PP per aclarir perque s'havia copiat i pegat un pla de foment copiat d'Asturies.
Han passat els plenaris i el govern de Juan, encara no ha aclarit res d'este tema. Tal vegada siga perque està clar que el regidor LLàcer el va copiar clarament, i el va copiar tan mal que i havia el típic "corta y pega" que resultava incomprensible. Per això pensem que es va copiar i pegar i ni tan sols el va llegir per repassar els fallos.
Si el pla de foment està copiat, com ha de funcionar?
També es va dir que s'havia fet una mínima part del pla, però s'havia justificat tot pel que fa a el gasto. Com és possible?
Donarà una explicació el senyor alcalde o seguirà callat com fins ara?
No ha demanat cap responsabilitat al seu regidor per fer una cosa que està mal feta, i més si ve d'un home que es vol dedicar a ensenyar i sap que copiar suposa suspendre un examen o treball.
Perque este tema no ix al BIM (butlletí d'informació manipulada?
Sols es diu el que interessa perque tot siga bonic i de color de rosa, però no es diu res del que no li convé al Bipartit. Açò no és transparència, és manipulació.
Per a quan una explicació?
És molt fort que s'intente passar un projecte com a propi, que es presente i tot a una subvenció i després que resulte que el pla no s'ha fet quasi i damunt era una vulgar còpia.
ACÍ NO PASSA RES en tal de mantindre al Bloc impoluto.
El PSOE és complice dels fets?

1 comentario:

  1. algú s'ha dignat ja a donar exolicacions?, han proposat tornar els diners? a disculpar-se amb la gent que SI que TREBALLA a Astúries?

    ResponderEliminar