viernes, 25 de abril de 2014

EL GOVERN DE JUAN ES CARREGA EL FESTIU DE SANT VICENT

El regidor LLacer s'atrevirà a traure un estudi econòmic del impacte negatiu que suposarà haver llevat la festa de sant Vicent?
Recordem que el govern de Juan ha volgut llevar com a festiu el dia de sant Vicent i ha preferit posar-lo el divendres de festes.
Així el senyor Juan es carrega una tradició del poble i provoca un impacte negatiu en l'economia local, sobretot en la platja.
En llevar el dilluns de sant Vicent es perd un pont on els comerços de la platja agafaven força per l'estiu. Ara el dilluns tots a treballar i la platja es pedrà uns dels dies més forts de l'any.
Es dóna la situació de que quasi tots els regidors del govern eixe dia si que faran festa per la faena que tenen. Però a la majoria del poble ens han fotut un dels ponts que més moviment tenia.
La gent de la platja està que tira xispes amb el govern, la gent treballadora també.
Gràcies al govern del senyor Juan sant Vicent s'ha perdut.

8 comentarios:

  1. Si algun dia poden,mos furtaran totes les tradicions valencianes
    Ells son catalanistes

    ResponderEliminar
  2. Quines ganes de fotre té este alcalde. Una festa de tota la vida i la lleva.
    No se a qui li pot molestar que el dia Sant Vicent siga festa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per algún blog diuen que l'alcalde ha reculat i ara diu que l'any que ve tornarà a haver-hi Sant Vicent. Encara que no sabem si la notícia es oficial u oficiosa, esta be rectificar, diuen que es de savis, pero si traguem comptes, estes disfresses de festes locals tindrem festiu i al proper Sant Vicent tambe. El que ja no se sap es el que passara a les disfresses del 2015. Pero aixo ja sera altra legislatura. S'acosten eleccions.

      Eliminar
  3. El alcalde ens ha fotut als negocis de la mar

    ResponderEliminar
  4. Que risa con lo del informe negativo del concejal Llacer. A el le preocupa la plaza de metge Grau, no la playa

    ResponderEliminar
  5. Es deplorable el daño que Jordi ha hecho a los comerciantes de la playa. Podríamos haber empalmado con el puente del 1 de mayo. Alcalde Jordi nos has destrozado.

    ResponderEliminar
  6. Tots tranquis al 2014 San Jordi festa local.

    ResponderEliminar