miércoles, 9 de octubre de 2013

JUAN I BOLOMOR: UN ALCALDE AMB LA LLEI DE L'EMBUT

Per molta foto que es faça, la veritat no es pot amagar. Tenim davant de nosaltres un alcalde que va de bo però que més totalitari ja no potser. Tot es buscar-li la volta a les coses per atacar els altres i no asumir cap responsabilitat.
Anem a parlar del cas del Bolomor.
La regidora Karina Vercher, demana que este barranc siga declarat paratge natural municipal. Aporta unes dades com puga ser que també es protegisquen els barrancs dels costats, i inclòs xifra l'extensió que seria convenient.
Una regidora li fa una aportació interessant i l'alcalde, enlloc d'escoltar-la, ara vol desacreditar-la i els seus amics cotorrins comencen a atacar a la regidora que fa la proposta.
Quin mal li fa a Juan declarar paratge natural? Cap mal.
En tal de no cedir a una aportació de l'oposició comença a dir que el Bolomor ja té més protecció perque té les qualificacions de natura 2000, LIC i Zepa. Però si ens parem a pensar vorem que el que diu l'alcalde no té massa trellat.
Si ja està protegit, quina pega té en protegir-lo més? No són incompatibles eixes proteccions. Simplement cal iniciar un expedient i fer els estudis.
Per exemple, turísticament és molt més interessant referir-se a Bolomor com a "paratge natural" que no com a "Lic" "Zepa" o ves tu a saber com.
Si tan protegit està el Bolomor com diu l'alcalde, per què ell va permetre unes obres en a senda del Bolomor que són un atac a la natura?
Cap senderista va vore amb bons ulls unes obres on s'utilitzava formigó per a marcar la senda. El formigó no deixa creixer res i allí es podrien haver posat pedres seques, troncs o altres tècniques menys agressives.
L'acció permesa per Juan va trencar molt l'estètica i l'armonia natural de l'accés a Bolomor.
Mireu l'empastrà que va fer:
Tenim un alcalde amb la llei de l'embut (l'ample per a mi i l'estret per a tu). Quan li convé diu que Bolomor està protegit, però permet este atemptat contra la natura. I tot per no atendre una petició raonable de l'oposició.
Este alcalde parla molt de consens però després passa el rodillo contra tot el que no faça olor a nacionalisme. Ja li han posat un pleit per faltar al dret d'expressió dels regidors i seguix mostrant actituds dictatorials.

3 comentarios:

  1. El sr. Juan té amnesia. Ell portava esta proposta al seu programa electoral i des d'entonces no s'ha aumentat la protecció de la zona del barranc del Bolomor.
    Ell mateix ens está diguent que no va a complir este punt del seu programa electoral.
    Ni este ni cap punt del programa. La qual cosa ens fa pensar que s'ha presentat a les eleccions per a fer-se amb un bon sou i no per complir un programa electoral.
    Jordi Juan, el maquinista del tren que passa per Borderia.

    ResponderEliminar
  2. Si que està protegit el paratge. La concejal de medi ambient no és del bloc? I que fa que no va denunciar este atemptat ecològic i mana retirar els esglaons de ciment.
    Hi haurà que protegir el terme de Tavernes contra l'acció dels dictadors nacionalistes.

    ResponderEliminar
  3. Las jornadas científicas que se han hecho del Bolomor han estado interesantes, pero fue mucho más didáctica y llego más a la gente la exposición que se hizo con La Caixa en la pasada legislatura. Creo que se llamaba las Edades del Hombre. Había recreaciones y era más fácil de entender y más accesible para el público

    ResponderEliminar