viernes, 18 de octubre de 2013

ESTEM DAVANT UNA NOVA CRISI DE GOVERN A TAVERNES?

No fa falta ser massa espavilat per a vore que les coses en el Bipartit no funcionen massa bé. Estem davant una nova crisi de govern com la que va propiciar el trencament del Tripartit que dirigía el senyor Juan?
Clarament hi ha una crisi de govern, hi ha un malestar entre els regidors del Bloc i el PSOE. Altra cosa és que aguanten el tiró, callen i facen el possible per acabar la legislatura fent com si es portaren bé.
I per que parlem de crisi? Ara vos detallem fets que ho demostren per molt que el Bipartit vullga negar-ho.

Tenim a un PSOE trencat. Dos regidors (Borrás i Altur) fan lliga i a la vegada el buit a Carmen Canet que està en altra "onda". Dubtem molt que Canet estiga d'acord en subvenionar sols 11 beques del menjador d'estiu quan el seu regidor Borràs va dir que feien falta quasi 150 beques. Dubtem que Canet estiga d'acord de que ara es faça un retén de la policía a 2.700 euros al mes i no li deixen ni un clau per a la mar. I mentre els concert de Butifarra es repeteixen cada tres mesos.

Mira que al Bipartit els agraden les fotos, però recentment ja fallen fins ahí i es veu que no hi ha bona sintonia entre el Bipartit. L'exemple el trobem en l'absència de Borràs en l'acte de xarrada del pla d'ocupació on no va anar el socialista. També en la repetició de la foto de la corporació municipal en el llibre de festes dels anys 2012 i 2013.

El Bloc s'ha trobat amb un alcalde que anava de bo però se li ha vist el plumer. En esta legislatura ja porta al coll tres pleits: El d'un posible abús de poder en la pasqua amb un regidor de Favara, el de la moció de censura i ara un tercer per no atendre el dret de participació de l'oposició en els plenaris.

Ara hi ha de baixa un regidor del Bloc i el govern s'ha quedat en 7 regidors. 9 en l'opisició i sols 7 governant.

Estem trobant-nos amb faenes que es donen a familiars de membres del govern. En molts casos de forma descarada, i això no agrada a tots els regidors del govern.

Cada quinzena el Bipartit té un foc encés. Davant tenim el del nou retén que ja saben tots on va abans que es faça el concurs. Algun regidor del govern s'ha sorprés quan ha sabut que companys seus ja han anat a vore el local sense dir res. El pleg està fet a mida i será difícil engolir-se esta jugada que ha sigut destapada.

Bim, gabinet de prensa, secretari d'alcalde.. tot gira envers el Bloc i molta gent del PSOE ja ha vist que están perjudicant-se i perdent pes a Tavernes. A militants històrics del PSOE això no els agrada i els militants de sempre del Bloc van eixint i influint cada vegada més en el govern, els veus en tots els llocs.
Podran aguantar el Bipartit. Hi ha molt de "mantecao" i la consciència d'algun regidor ja està al límit. aguantarà?

4 comentarios:

  1. M'han dit que PSOE s'ha cansat de Jordi i dels seus amics d'Obrint Pas i van a fer una festa a platja la nit de cap d'any per competir amb el FestiBLOC.
    Estan cansats de que Jordi beneficie i faça festa per als de fora mentres perjudics els negocis de la platja.

    ResponderEliminar
  2. No fa molt m.ho dia una empleada de les del braç treballador, la cosa esta que arde . Pero Borras aguantara , ahi es com els del bloc de catalanista , la pela es la pela , i Pilar no donara ella sola un pas endavant . Falta vore si Canet es cansa ja d, aguantar mexa doncs s, esta cremant almenys en turisme, sols hi ha que vore els darrers escrits d, aceplat . No te un duro mentres que per a botifarres i llonganisses el que faça falta .
    Carmen , el pressentares com a independent i molts el votarem a tu que no al Psoe i es estas defraudant , demostra que eres realment independent i pega la punyada damunt la taula . I si no el fan cas, altres independents estan en marxa i saps que un amic teu esta pel mig .

    ResponderEliminar
  3. Carmen Canet té de independent lo mateix que de democrata,en el famos pleno de la moció va impedir per segon vegada que governara la llista mes votada

    ResponderEliminar
  4. La bona és l'ultima que li ha fet Jordi a Borràs.
    Ha publicat un article d'opinió en el Levante en el que diu que si l'any que ve baixa l'IBI serà gracies a ell i al seu soci Borràs no el nomena per a res.
    A Borràs sols el nomena per a tirar-li els "marrons"

    ResponderEliminar