lunes, 7 de octubre de 2013

SENSE FARMÀCIA DE GUÀRDIA I NO PASSA RES

El primer dissabte de festes van passar uns fets que ningú ha aclarit. El dia de la Baixà del Crist, diferents veïns van necessitar anar a la farmàcia de guàrdia a per medicaments.
Resulta que eixe dia li tocava el torn a la farmàcia de la mar.
Per fets que no s'han aclarit, quan la gent arribava a la farmàcia es trobava que ningú els atenia.
Un dels veïns ho va comunicar a  la policia i va rebre com a resposta que tenien constància de que passava això i que la farmàcia de guàrdia més pròxima estava en Cullera.
Dit açò, si la policia era sabedora, per defecte eixa incidència que és prou greu, deuria d'haver-se comunicat als superiors i al regidor responsable de segureat.
La veritat és que han passat els dies i no s'ha donat cap resposta, ni cap indagació... pensem que els responsables polítics haurien d'haver-se interessat en vore què va passar i perquè no es va donar eixe servei als veïns.
Ha passat un mes i el tema ha quedat en l'oblid.
Després, estos mateixos polítics que ací no han mostrat cap interés seran els que criticaran a uns i a altres, però sa casa s'ha quedat per agranar.
Què va passar? Va ser un error? Un incompliment? Tornarà a passar?
El que no podem entendre és que a Tavernes la gent no fóra atesa per la farmàcia de guàrdia i els nostres governants no hagen menejat un dit per a saber què ha passat, ni hagen donat una explicació als veïns.
A vore si ara tenen un poc més de vergonya i fan una nota aclarint els fets.

2 comentarios:

  1. Ja es prou fort per els que a l'estiu vivim al poble tindre que anar a la mar per una urgencia...com per anar a Cullera..inadmisible

    ResponderEliminar
  2. A Juan li la bufa el que passe al poble, ell vol a les cinc de la vesprada estar tranquil per a poder passejar a la galga. la resta pot esperar. Els 2.100 aturats que tenim també.

    ResponderEliminar