martes, 22 de octubre de 2013

LA PLACETA DEL TIO JULIO. ALTRE EXEMPLE DE LA FALTA D'INVERSIONS A TAVERNES

Que poques inversions tenim al nostre poble. Per fi s'ha adjudicat la remodelació de la placeta del tio Julio o plaça del carrer calvari.
Les obres les farà una empresa local per un import de 87.600 euros més IVA gràcies als PPOS de la Diputació.
Els PPOS són plans que fa la Diputació en cada poble de forma anual per a fer obres o millores.
Les obres d'esta plaça es finançaran en un PPOS. La Diputació deixa als ajuntaments fer l'adjudicació, però els diners venen de la Diputació.
El Bipartit no està fent inversions, sols s'aprofita de les poques subvencions que arriben per sistema, perque de noves tampoc va a buscar-les.
Ens alegrem que es faça la plaça amb nou sòl, jocs infantils i nou mobiliari urbà. Però trobem molt en falta les obres i inversions de l'ajuntament.
Repassem les obres d'esta legislatura: Els camps de gespa artificial eren de la passada legislatura, el Parc del Cantalot també es va inciiar amb el PP, igual que la nova guarderia de Victor Calatayud o l'escoleta de la mar.
Encara està pendent que es faça el col·lector de la mar que ja va deixar dissenyat el PP i amb dotació de diners.
I que no ens conten això de que no hi ha diners perque si que en tenen per cavalcades o Festiverns.
Per cert, es confirma que el Festivern es tornarà a fer a Tavernes. Més gasto pel poble i metre el govern de Juan seguix destinant sols 1.500 euros per a beques de material escolar per les famílies necessitades.

1 comentario:

  1. De la placeta d'encarnito no diuen res? eixa si que va ser urgent de reparar i amb diners de tots. A la setmana de governar el Bloc ja estava llevant el punt ecològic d'esta plaça.
    La del tio Julio la paga la Diputació però la d'encarnito qui la va pagar?

    ResponderEliminar