jueves, 3 de octubre de 2013

JUAN, UN EXPRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT SENSE HISTÒRIA PER A LA VALLDIGNA

Hem vist en premsa que esta mateixa setmana l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, deixava de ser president de la mancomunitat de la Valldigna.
Sebastià Mahiques, alcalde de Simat, es qui ocupa ara el càrrec de president. Així s'acompleix l'acord que feren a principi delegislatura on cada u ocuparía la presidència durant dos anys.
Anem a fer el nostre balanç de Juan al front de la mancomunitat.
La veritat és que no podem dir que ha sigut un gran president, més bé al contrari. El seu pas per la mancomunitat no deixa res rellevant.
Les iniciatives han sigut molt poques, tot han sigut retalls i la identitat de Valldigna no ha augmentat, al contrari, ha minvat.
Han sigut els dos anys amb menys activitats en tota la història de la mancomunitat. I no ens val que s'excusen amb la crisi, perque imaginació no hi ha hagut. No s'han produït novetats, ni avanços. han sigut dos anys de tràmit on la mancomunitat ha fet el mínim.
S'ha notat la falta d'empempta del seu president, la poca implicació que ha tingut i les poques coses que ha aportat a la mancomunitat.
I Juan ha fet que Tavernes fora la gran oblidada de la Valldigna. Sent amb diferència el poble que més aporta, Juan ha deixat de costat a Tavernes pel que fa a la programació i activitats promogudes per la mancomunitat.
Quan s'ha parlat de Juan i la mancomunitat ha sigut per reconeixer que cada mes cobrava 600 euros de la mancomunitat, uns diners que pensem que han estat poc justificats si es miren els fruits que ha donat com a president.
Sense capacitat de dur ajudes de València, amb una relació solament formal amb la fundació, Juan ha aportat ben poc. De fet, durant molts mesos es va comentar que Juan, tot i ser president de la mancomunitat, faltava als pocs actes que es programaven. O arribava tard com té molt costum de fer amb un clar gest de falta de consideració cap a la resta de gent.
En resum, una presidència que fofa que poc escriurà a la història de la Valldigna.

1 comentario:

  1. Ara continuarà cobrant els 600 € al mes sense fer de president que és el que ell sempre ha volgut.
    Ja s'ha acabat la obligació de, com a president que era, tindre que anar de mala gana a actes on no podia lluir-se i no li feien fotos.

    ResponderEliminar