martes, 15 de octubre de 2013

BUSCA LES SET DIFERÈNCIES

Et proposem un joc, que busques les 7 diferències entre estes dos fotos.
Ja vos avancem que no trobareu a simple vista cap diferencia entre les dos fotos, sols que la de dalt és la del llibre de festes de 2012, i la de bix la del llibre de festes de 2013. SÓN LA MATEIXA!
Es va utilizar la mateixa foto per a dos anys quan sempre s'ha fet cada any una foto nova.
Però les històries d'estes fotos sí que hi ha diferències i ací les detallem:
1ª El Tripartit es va trencar: Al centre estaven els tres caps dels partits que pactaren per gobernar i després de trencar-se el pacte, eixe trencament no s'ha reflexat a la foto del llibre de festes.
2ªEl govern de Juan passa de tindre majoria a estar en minoría
3ªSi tenim un gabinet de prensa i protocol que ens costa quasi 25.000 euros a l'any, com és posible que no es planifique fer una nova foto per a festes? No será que s'ha fet a posta per amagar el trencament del govern que presideix Juan?
4ª Com és possible que el protocol de l'ajuntament falle posant una foto on apareix una regidora embarassada quan el xiquet ha nascut fa quasi un any? Fet a posta?
Massa casualitats i no entenem perque si cada mes es fan plenaris i están els regidors no es va aprofitar per fer una nova foto. Pot pareixer una xorrada però no ho és, moltes coses s'amaguen darrere d'esta foto que ja és historia. Si un govern falla en eixos detalls, por ens fa el que passe en les coses de més pes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario