domingo, 6 de octubre de 2013

ESPEREM QUE ES PARE LA IDEA DEL BIPARTIT DE GASTAR-SE 30.000 EUROS A L'ANY EN UN LLOGUER

El Bipartit insisteix en incrementar la crispació política que es viu a Tavernes. Sembla que no s'han adonat que governen en minoría, en una coalició que es va trencar i així i tot volen fer projectes que resulten descabellats i que a una hora de camí es veuen ja que no van a tindre el suport de l'oposició.
Estem parlant de la decabellada idea que li ha eixit al govern de Juan de fer un nou retén en la policía local fora del poble.
El govern vol gastar-se 2.700 euros al mes llogant esta nova caserna. La idea es pot discutir si és bona o no, però el que està clar és que ara no és el millor moment.
Tavernes ha de tindre altres prioritats que el Bipartit no veu. Hi ha més de 2.000 aturats, no hi ha iniciatives locals per crear ocupació, les partides de serveis socials són mínimes, el poble està més brut que mai pels retalls que ha aplicat Jordi Juan i així i tot ara s'encapritxen en fer un nou retén quan de moment ens apanyem amb el que tenim.
Entre els cotxes de renting que ha tret el Bipartit i este retén es gastarien més de 6.000 euros en lloguers que no anirien a cap lloc.
No té cap sentit gastar-se estos diners i després no ampliar la plantilla de la policía quan cal. Vos recordem que este estiu va haver moments amb un sol policia patrullant a Tavernes.
El mçes greu és que en govern de Juan no dioaloga ni consensua amb l'oposició i sense dir res a ningú vol portar al ple este lloguer que de segur tindrà la negativa dels que no governen. Esperem que el PP i Karina Vercher apliquen sentit comú i no cedisquen al desgavell de Juan. L'ajuntament no ha volgut gastar-se 2.000 euros en el menjador escolar d'estiu per a famílies necessitades i ara vol gastar-se 30.000 euros en un any en un sol lloguer.
L'ajuntament retalla a les falles 4.000 euros de subvenció, però se'n gasta 30.000 en la cavalcada que abans feien les falles!
Són desproposits que fa el Bipartit i sembla que tot siga per a intentar dir que l'oposició vota en contra del que proposen.
Esperem que així siga i l'oposició li puga parar la idea de llogar el retén. Són diners que ara fan falta en crear treball i en serveis socials, no en capritxos dels il·luminats que rodegen al Bipartit.

2 comentarios:

  1. Estic d'acord en que ara no és el moment de gastar en lloguers.
    Però ademes un lloguer no és la solució definitiva, un lloguer és un parxe per a uns quants anys.
    Si és tan precis un nou local hi ha que buscar una solució definitiva i comprar el local o fer un lloguer amb opció de compra.
    No entenc els motius que porten a l'alcalde per a fer este desgavell perque, amb lo transparents que diuen que son, encara no han obert la boca per a explicar-ho. Sols ho puc entendre com una manera de desgastar encara més al socialiste Borràs que és qui ha firmat la licitació.

    ResponderEliminar
  2. Per què no fan una asamblea a la Casa de la Cultura i expliquen els motius i el cost de portar a la Policia Local a un nou local?
    De paso que expliquen que els impostos continuaràn apujant per a pagar este i altres desgavells de la parella Jordi Juan - Victor Borràs.

    ResponderEliminar