jueves, 10 de octubre de 2013

EL BIPARTIT CRITICA QUE ES FEREN COL·LECTORS AMB EL PP PERÒ ARA VOL GASTAR-SE DINERS LLOGANT UN LOCAL QUE NO FA FALTA

Hem llegit que el blog cotorrí s'ha afanyat a defensar el lloguer d'un local per a la policia local que vol posar en marxa el Bipartit.
El govern de Juan vol gastar-se 2.700 euros al mes alquillant un local per a posar allí la policia.
I per justificar-ho diu que en el nou reten vol allotjar els cotxes retirats per la grua. El problema és la programació, perque en l'espai programat no caben els vehicles que a hores d'ara retira la grua.
Si son 800 metres per a oficines, magatzem, vestidors, armer, sis cotxes i 4 motos de la policia més el magatzem de la grua trobem que l'espai es quedarà menut i insuficient.
Però com ja hem fet, critiquen esta idea de llogar el local de la policia no perque siga una mala idea, ens opose perque pensem que ara no és el moment.
En plena crisi pensem que no és adequat gastar-se 2.700 euros al mes en un lloguer. Hi ha altres prioritats. Este estiu l'ajuntament sols ha tingut diners per a cobrir 11 de les 50 places que s'han donat en el menjador escolar per famílies necessitades. La diputació n'ha pagat 39. I pensem que si no hi ha
diners pel menjador escolar, tampoc poden haver diners per un reten de la policia nou.
Vos posem una relació de despesses de l'ajuntament i comprovareu que no té cap sentit gastar-se eixos diners quan fa més falta en altes llocs:
CONCEPTE                                                           GASTO DE L'AJUNTAMENT
Ajudes al material escolar                                               1.500 euros a l'any
Subvenció a Creu Roja                                                    15.000 euros a l'any
Subvenció a Cáritas                                                         10.000 euros a l'any
Menjador escolar d'estiu                                                       200 euros a l'any
LLoguer local de la policia                                              32.400 euros a l'any

Com es pot vore, són quantitats molt dispars, que mostren que el Bipartit té dines pel que vol, però no massa per ajudar els que més falta tenen.
I ara anem a fer una segon lectura de la idea del govern de Juan de gastar-se 196.020 euros en cinc anys llogant el local per a la policia.
El Bipartit ha criticat que en 2008 el PP va decidir fer els col·lectors dels carrers Gómez Ferrer i Mitja Galta invertint 583.199 euros que foren pagats a través del rebut de l'aigua fins el 2026.
Així, es va finançar l'obra de col·lectors que eren necessaris. En total suposa un increment de poc més de 6 euros a l'any en el rebut de l'aigua que paguem.
Si contem que els 583.199 euros es financen en 18 anys, trobem que cada cinc anys paguem 162.000 euros. Anem a fer una comparació:
CONCEPTE                  COST EN 5 ANYS
Local de la policia           196.020 euros
Col·lectors                       162.000 euros
Diferencia                         34.020 euros
Així trobem que cada 5 anys la idea del Bipartit llogar un local costaría 34.020 euros més que la idea que va tindre el PP de finançar els col·lectors.
Passat 18 anys els col·lectors es queden i han donat servei i ja estarán pagats. Passat 18 anys el local de la policia no será depropietat municipal i haura suposat un increment de les despesses municipals.
Per tant, el Bipartit critica el PP per buscar maneres de finaçar uns col·lectors que eren necessaris, però està dispost a gastar-se molt més en un lloguer que no és precís i no será de propietat municipal.

3 comentarios:

  1. Estàs equivocat. Falta sumar el IVA:
    2.700 €/mes + IVA = 3.267 €/mes o siga 39.204 €/any


    ResponderEliminar
  2. L'ajuntament vol posar en el local que costarà 2700 €/mes el diposit de vehicles que retira la grua i aixi estalviar el que paga al propietari del lloc on es depositen actualment el cotxes retirats. Els diners que s'estalvie els gastarà en l'alquiler del nou local amb el que no hi ha cap estalvi i després tindrà que fer mès gasto en acondicionar el local, gastos fijos i personal per controlar el diposit de cotxes amb el que d'estalvi res de res, el gran invento de Jordi ens va a costar un ull de la cara.

    Si volen estalviar que depositen els cotxes retirats per la grua en el parking i aixi el parking estarà vigilat i obert les 24h i tindrà més ingresos pels cotxes dipositats i per l'increment d'usuaris degut a que està més temps obert. Si tanta falta fa un nou local per als policies que utilitzen els baixos del Vergeret o el local on estava el jutjat al C/ la Barca que son de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  3. Falta dir que l'Ajuntamemt està pagant 3.300 euros pel depòsit de M.G.M. i que despres amb menos dines tindrem el mateix, mes prop i damumt amb oficines.

    ResponderEliminar