jueves, 3 de octubre de 2013

EL BIPARTIT CANVIA UN CONCERT PERQUE ELS BARS NO CEDEIXEN A LA SEUA PROPOSTA QUE PODRIA SER CONSIDERADA COM UN "XANTATGE"


Ja es coneix la programació per celebrar el dia de la Comunitat Valenciana:

8 D’OCTUBRE

20h. Es donaran els premis del ral·li fotogràfic de festes i s’exposaran les fotos a la Casa de la Cultura.

 

21:30h. Concert de la Banda Simfònica al local de la Societat Instructiva Unió Musical.

 

23:30h. Concert del grup valler Lavadora Blues +BKS+DJ Sr La-Rock-. Al Pavelló Multiusos de Vergeret.

 

9 D’OCTUBRE

10:30h. Acte Institucional a l'Ajuntament.

 

De 12h a 14h. Animació infantil al Passeig del País Valencià.

 

12h. Dansada del Grup de Balls Populars a la Plaça Major.

Fins ací bé i poden dir que amb la programació habitual. Però com el Bipartit està abonat a la polémica, fins i tot en una cosa tan senzilla com preparar actes per celebrar el 9 d’octubre trobem que el govern de Juan ha clavat la pota.

Si mireu l’acte del 8 d’octubre al pavelló multiusos, voreu com hi ha una cosa que no quadra.

Pel poble s’havien repartit ja els cartells amb que eixe concert es feia a la plaça Major. Com quedem?

Hi ha hagut un error d’impremta? La resposta és NO.

Ha sigut un canvi de pareixer del Bipartit. I ara vos explicarem una pràctica que algú es podria atrevir-se a qualificar de “xantatge”.

Un dels membres del govern de Juan volia que per fer-se el concert a la plaça que els bars pagaren bona part de les despesses.

Els bars li han plantat cara i li han dit al Bipartit que no. No ens extranya perque amb la programació que han fet de festes des de l’ajuntament els han perjudicat i molt. Entre setmana no hi havia res de bo a la plaça i estava buida.

Com els bars no han cedit a este “xantatge”, han agafat la festa que ja estava programada i se l’han emportat al pavelló multiusos.

Ja veieu la gran capacitat del govern de Juan per a guanyar-se enemistat i gobernar coaccionant a la gent i prenent represàlies sobre qui no els seguix la corrent com ells volen.
Vos adjuntem el cartell que està repartit pel poble perque mireu que no ens ho hem inventat.Ho diu ben clar, el concert era la la plaça Major.
 

Mai s’havia actuat així a Tavernes. L’ajuntament ha de programar on crega que és millor i de la millor forma, no anar canviant si les pressions que fa algú dels seus regidors no donen fruit.

“El Bipartit, sino estàs amb mi, estàs contra mi”

9 comentarios:

  1. Que hi ha al fondo de cartell? Una cuatribarrada? Estos del BLOC no poden aguantar l'admiració que li tenen a Catalunya.

    ResponderEliminar
  2. Jordi es un llop amb pell de corder. Te molt mala llet amb qui no balla el que ell vol

    ResponderEliminar
  3. Hoy domingo, 5/10/2013, ha caido la parte superior de una palmera de las 17 que hay en el P. Colon afectadas por el picuy rojo, que por suerte no ha causado daños.
    Que espera el Ayuntamiento para evitar estos accidentes?.

    ResponderEliminar
  4. Ara hi han cartells nous anunciant este concert on ja diu que es al Pavelló Multiusos i no a la plaça Major. Doble gasto per a una mateixa cosa. Hi ha diners per al que volen!

    ResponderEliminar
  5. Encara que no tinga a res a veure en aquest article... vull donar la meua opinió, si m'ho permeteu... he estat llegint articles en la Cotorra i en Quadern de Reflexions... i llig vertaderes barbaritats. Els fanàtics els BLOC li tenen una animadversió desmesurada a Manolo Vidal... crec que li tenen por, políticament parlant... Sé cert que Manolo no té cap inconvenient en asseure's en l'equip de govern (BLOC-PSOE) i consensuar temes que beneficien a Tavernes. Qui no és capàç d'arribar a un acord és Jordi Juan. Ni tan sols ha cridat mai a l'oposició per a arribar a acords en temes tan importants com els pressupostos. Un polític que no és capaç de dialogar en l'oposició... i més estant en minoría..... té un bon problema. Sempre atacant el pàrquing.... pense que està en un bon lloc...en el centre del poble..o pensen que estaría millor en bordería (junt a l'estació de tren que Jordi Juan té que fer)?? L'incompetència a gestionar-lo per part del govern és més que evident. En festes, els cap de setmana, les vesprades... el pàrquing tancat. Com ha de ser rendible??!!!! Estan negant un servici al ciudatà i perjudicant als comerços...i total per a dir que lo que ha fet el PP està mal.
    L'equip de govern que ha fet?? Tirar les culpes als demés... fer un renting de dos cotxes de policia que costen a Tavernes 120.000 € en 3 anys... negar beques de menjadors a xiquets... gastar-se els diners previstos per a ajudes de material escolar.... no estan per a tirar coets..!!!!
    Manolo Vidal haurà deixat deute... pot ser... però ha fet molt.... a lo millor s ha equivocat en alguna cosa.. qui no fa no s'enganya.. Treballador i honrat com el que més i bona gent. A veure si Jordi Juan fa algo de trellat.... Fins ara no vec res només que tirar les culpes als altres.... gastar diners en coses que no son necessaries en aquest moment....i molta prepotència... d'això va sobrat. Pareix que pensen estar plorant els quatre anys... ja en porten més de dos i...
    Trobe ridícul que els cotorros diguen que Manolo està enxufat en la Diputació. No tenen vergonya. Cada partit té els seus assessors en Diputació. Per eixemple, Voro Femenía, alcalde d Alqueria de la Comtessa, és assessor pel PSOE en Diputació. Els del BLOC tenen els seus.... Cadascun assessora als pobles en els quals governa el seu partit. Manolo Vidal, possiblement, siga el assessor més ben preparat de Diputació. És advocat i economista i té molta experiència en política. A mí, personalment, tots em mereixen respecte...no entenc aqueixos atacs personals contra Manolo Vidal per part de gent afí als partits que governen. Em sembla que volgueren veure'l enfonsat laboral i personalment. Ho tenen clar....no podran... La gent s'adona de qui és qui...
    Ànim

    ResponderEliminar