miércoles, 2 de octubre de 2013

"BIPARTITO SHORE":SABEU QUINA ÉS L'ÚLTIMA DEL BIPARTIT I LA SEUA MALA GESTIÓ DEL PARKING? NO ES VA FER LA PROMOCIÓ DE FESTES DEL POBLE

Com ho llegiu, l'últim empastre del Bipartit en el parking és que estes festes del poble no es va fer la promoció que el mateix govern de Juan havia anunciat.
Ens sorprenia que el govern de Juan decidia no fer la promoció per uns problemas que semblaven d'orige tècnic.
Però quina incompetencia és esta? I ara que no tiren la culpa a ningú. Hi ha empreses que reparen desperfectes de parking, hi ha solucions per donar servei al parking i cumplir amb el que s'havia promés a la gent.
Ja comentàrem que el primer cap de setmana de festes el parking estaba tancat, i això que hi havien xarangues, minibàsquet, pregó, mascletà i més coses en la zona del passeig.
Ara hem descobert que el segon cap de setmana el Bipartit va ser incapaç d'acomplir en la promoció que proposava del parking i que va anunciar.
Ací vos posem l'anunci que posava el Bipartit en el BIM (butlletí d'informació manipulada).
Ja és molt evident que al govern de Juan no li importa el parking, només li importa tirar les culpes a tots i no asumir les seues per el mal funcionament que li estan donant.
El govern de Juan no vol que l'oposició estiga en la comissió per millorar el parking, demana 50.000 euros per invertir-los al parking sense cap justificació, li paga 1.500 euros d'hores extres al cap de la policía, però no és per a gastar-se 60 euros en el treballador que obri i tanca el parking perque done servici en les festes.
Tot mostra que el Bipartit no té cap interés pel parking i pareix que vullga que vaja mal.



centre.la primera semana de

3 comentarios:

  1. La desconsideración del ayuntamiento con el parquín es muy grande. Yo creo que quieren que sea deficitario para decir que es culpa del PP. Prefieren que sea deficitario para usarlo contra el PP antes que dar un buen servicio a los ciudadanos.

    ResponderEliminar
  2. Al anonim d'abans, dir-li que no cal pensar molt per intuir que el parking es deficitari, si no l'empresa que el gestionava se l'havera quedat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si el govern s'empenya serà més deficitari.

      Eliminar