jueves, 17 de enero de 2013

NOVES GENERACIONS DEL PP ACUSA AL TRIPARTIT DE DIR QUE DEFENSA L'EDUCACIÓ MENTRE QUE EN REALITAT NO HO FA EN NO AMPLIAR SUFICIENTMENT L'HORARI DE LA BIBLIOTECA NI OBRIR L'ESCOLETA DE LA MAR

Les Noves Generacions del Partit Popular de Tavernes demanen que s’obriga la Biblioteca Municipal perquè els i les joves que es troben en període d’exàmens puguen acudir a estudiar en estes instal·lacions. Durant el plenari de gener, la regidora del PP Maria Ciscar, en el torn de precs i preguntes va demanar a la regidoria d’educació que ampliara l’horari de biblioteca als caps de setmana, a la qual cosa, la regidora Pilar Altur va respondre que no hi havia una suficient demanda.
Les Noves Generacions de Tavernes trobem que aquesta excusa no està justifica, que hem d’entendre per no hi ha demanda? Si acudeixen a la biblioteca 15 o 20 joves per estudiar, no és demanda suficient? no entenem com es pot negar l’ús de les instal·lacions de la Biblioteca Municipal als nostres joves quan més ho necessiten. Són molts els joves universitaris que hi ha a Tavernes, i si bé molts es desplacen a la mateixa universitat entre setmana, també és cert que desitgen passar el cap de setmana al poble, i l’Ajuntament ha de tindre l’obligació moral d’ajudar-los a passar els exàmens amb un acte tant senzill com obrir la biblioteca.
Segons indiquen els joves populars, és una total contradicció que PSOE i BLOC demanen al plenari la retirada de l’avant projecte de llei d’educació que està elaborant el ministre Wert per entendre que privatitza l’educació, un fet al nostre entendre totalment fals, i al mateix temps neguen l’obertura de la biblioteca durant un període de temps reduït com és el període d’exàmens.
A més, va ser el PP de Tavernes el primer govern que va ampliar l’horari de la Biblioteca i els registres que tenia l’anterior govern marcava una demanda suficientment forta per obrir en cap de setmana la biblioteca.
Referent a l’educació, al plenari de gener  també es preguntà sobre l’escoleta infantil de la platja. En aquesta ocasió, va ser Salva Ferrando qui recordà al govern municipal que havia deixat escapar una subvenció de 12.000 euros. Les Noves Generacions han volgut pronunciar-se respecte a esta qüestió assenyalant que “és una doble vara de medir la que utilitza el Tripartit. Per una part, demanen educació pública, gratuïta i de qualitat, però quan son ells, Bloc i PSOE els qui han de prendre les decisions prefereixen eliminar servicis públics destinats als veïns de Tavernes. L’escoleta és una petició que feren les associacions de la platja al seu moment, servirà per a desestacionalitzar la platja i alhora per conciliar la vida laboral i familiar per aquells que viuen o desitgen viure tot l’any a la costa de Tavernes.”
Finalment, les Noves Generacions han assenyalat que en un tema com l’educació no s’ha de fer política com aquesta. No es pot mercantilitzar l’educació. En període d’exàmens l’educació no sols és escoles i mestres, sinó que a més comporta tindre a l’abast tota una sèrie d’instal·lacions públiques que ens ajuden en aquesta tasca, la biblioteca municipal esta dotada d’ordenadors, d’internet i de tota una sèrie de manuals i documentació que els alumnes poden necessitar per consultar qualsevol dubte, i els estudiants no es poden permetre el luxe de prescindir d’aquests instal·lacions els caps de setmana durant aquestes dates.

4 comentarios:

  1. Mare de Déu, si les noves generacions tenen eixos arguments tant inconsistents em pense que el PP està condemnat a un futur molt però que molt negre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. amb este comentari vosté ja dona per sentat que el tripartit no repetirà i guanyarà el PP, normal amb les "empastraes" que estan fent Juan i els seus.

      Eliminar
    2. Ieeeee tio!!! Però has llegit el comentari??? On està això de que el PP guanyarà les pròximes eleccions??? Una mentida dita 1000 voltes no és una veritat!! O és que no sabeu llegir?? Quina fantasia!! De la casa de la piruleta de la calle de la gominola... Per a empastraes pudentes les del PP i el 165 € (va ventilaoret sigues plural i publica).

      Eliminar
  2. Ningu pot saber qui guanyara les proximes eleccions,ni quin equip guanyara la champions
    Lo que si que sabem ja es lo roins que son els actuals governants del bipartit+la regidora expulsada per el seu propi partit.
    Tambe sabem que en el cas de que el PP no guanye en majoria absoluta,el altres partits no respetaran els resultats i tornaran a fer una altra vegada un govern de conveniencia en contra de lo que la majoria del poble votara.
    Democrates que son !!!!

    ResponderEliminar