jueves, 3 de enero de 2013

MÉS DE CENT PERSONES ES QUEDEN A LA PLAÇA MAJOR ESPERANT LES CAMPANADES DE CAP D'ANY QUE EL TRIPARTIT NO VA PREPARAR



 
El Partit Popular de Tavernes vol mostrar la seua total oposició a la decisió del Tripartit de gastar-se 27.000 euros en una cavalcada de Reis mente seguix aplicant retallades extremadament dures a les associacions i clubs de Tavernes.
El govern de Jordi Juan gastarà 27.000 euros en una cavalcada en poc més d’una hora mentre lleva ajudes a la gent de la nostra ciutat.
27.000 euros que costa la cavalcada és una quantitat major que l’ajuda que es destina a dos entitats que estan ajudant als més necessitats com són Creu Roja (rep 15.000 euros de subvenció) i Càritas (que en rep 10.000 euros).
27.000 euros en la cavalcada són majors que els 21.500 euros que l’ajuntament destinarà en 2012 a les beques de menjador, on en destinarà 21.500 euros.
El Tripartit es gastarà més en la cavalcada de Reis que en beques per a material escolar, amb una ajuda de 25.000 euros.
27.000 euros de despesa en la cavalcada de Reis supera el pressupost municipal destinat a educació i promoció lingüística, on es destinen 20.000 i 6.400 euros respectivament.
Eixos 27.000 euros de la cavalcada d’una hora de durada és el mateix import que l’ajuntament destina a la UD Tavernes o a la Banda de Música.
“Al grup popular li sembla una barbaritat i una contradicció que d'una banda l'Ajuntament ens puje els impostos i retalle subvencions a totes les associacions, clubs i ONG locals. Mentre li pagará 27.000 euros a una empresa de fora” indica el portaveu dels popular Manolo Vidal.
La despesa en la cavalcada en 2011 encara va ser major i per tant més gran la barbaritat.
A més, es comenta que el personal responsable de l’empresa organitzadora de la cavalcada té una forta vinculació amb el Bloc Nacionalista i que se li ha pagat ja un part de la cavalcada.

16 comentarios:

  1. Puc donar fé, jo era ú d'ells : Però l'any que ve tornarem però preparats amb els mitjans necessaris per a que sonen , si no les campanes municipals, altres alternatives , i a lo millor en vers de campanades tenim una cacerolada...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que no seria una mala idea lo de la cacerolada.

      Eliminar
    2. Jo faria la cacerolada quan l'alcalde ixca al balcó la nit de Reis

      Eliminar
    3. Jo posaria de reis a J.J., Pilar i Karina. Animals els cavalls del Tir i arrastre, de figurants les falles incloent-ho al conveni, animació Paco i Pepe. Concurs de carrosses per a totes les que es presenten, des de les falles o qui vullga amb pressupost de 3000 €. Altres 1000 € per a xancuts, tirafocs, malabaristes i equilibristes i 1000 mes per a lloguer de disfresses de filaes mores que acompanyen els Reis. Banda de música i de cornetes del poble que ja les tenim. 1000 € en assegurances i els últims 1000 per a llepolies i joguines per a repartir. Total 7000 € per a fer el 90% del que es farà. Ens estalviem 20000 €.
      També es poden fer altres càlculs en els àmbits de cultura, esports, subvenció a partits polítics, hores extra personal. Pero fins ara nomes ho han fet en l'enllumenat del poble, pero en tot el demés també es poden estalviar fàcilment altres 100.000 €. I sols pensant 5', sense cobrar cap sou ni dieta d'assessor. Ara falta voluntat de gestionar be per a tots els diners de tots.

      Eliminar
    4. Totalment d´acord.

      Eliminar
  2. Per a enmoquetar el pavelló per a que es faça el sopar del Festivern i faça competència als bars si que hi ha diners, però per a fer les campanades a la plaça no hi ha diners. Patètic el comportament del Tripartit.
    Per cert, això que es diu al final de la notícia de que s'ha pagat una part de la cavalcada és cert? Seria molt fort vore com el Tripartit li paga per adelantat als seua amiguets i als altres fa molt de patir per a cobrar.
    El Tripartit encara ha fet més amiguisme que el PP i la prova són els Columpios de Metge Grau, les obres de jardins donades a dit a una empresa amb familiars de regidors del Bloc, entrar a fills de socialistes al menjador, gabinets de premsa nous enmig de retallades, bars apercebuts per no llevar les cadires i altres (amigatxos del PSOE) amb les cadires i el xampany pots durant tota la nit de cap d'any...Mal desastre està fent el Tripartit.

    ResponderEliminar
  3. FANATISMO I
    Hay que tener claro la forma de actuar del Bloc con el Sr. Juan a la cabeza. El que no se dieran las campanadas en la plaza es fruto de su fanatismo y me voy a explicar.
    El Bloc aquí en Tavernes tiene muy claro que su forma de gobernar debe tener un solo objetivo que es el de ganar votos para la próximas elecciones y no como objetivo principal pensar en los ciudadanos de Tavernes. Para ello tiene claro que debe utilizar mecanismos y herramientas de PROPAGANDA, de ahí la gran importancia para ellos del gabinete de prensa.
    La PROPAGANDA es una forma de comunicación que desde la antigüedad está dirigida a influir en la actitud de una comunidad hacia algo.

    Al contrario que el suministro de información imparcial, la PROPAGANDA, presenta información sobre todo para influir en una audiencia. La PROPAGANDA presenta a menudo hechos de forma selectiva, por lo tanto, puede llegar a mentir para fomentar un particular, o utiliza los mensajes para producir una respuesta más emocional que racional a la información presentada. El objetivo deseado es promover como resultado un cambio de la percepción del tema, incluyendo la percepción de la importancia, en el público.
    El objetivo de la PROPAGANDA no es hablar de la verdad, sino convencer a la gente: pretende inclinar la opinión general, no informarla.
    Estaban tan inmersos en su PROPAGANDA que se olvidaron de un acto no incluido en su estrategia de PROPAGANDA, y así se explica lo acontecido en la Plaza Mayor el dia de Nochevieja.

    ResponderEliminar
  4. FANATISMO II (continuación)
    El dia de Nochevieja, como decíamos, estaba todo el aparato político y propagandístico del Bloc totalmente embelesado con el Festivern: bastante gente acampada, muchas banderas "esteladas", banderas republicanas, pintadas en paredes y contenedores..., en definitiva, estaban en toda su salsa. Utilizaban el gabinete de prensa para hablar del Festivern y de todas sus bonanzas, por si no fuera bastante la Cotorra colaboraba con todo su arsenal. En fin, el delirio.
    El Sr. Juan y su séquito habían conseguido que su estretegia de PROPAGANDA tuviese éxito y actuaban como el Flautista de Hamelin y todos sus fanáticos les siguieron.
    Como estaban en el climax de su felicidad se olvidaron de aquellos que no se vieron envueltos en su PROPAGANDA y entre estos estaban los que acudieron de buena fe a la Plaza Mayor a las campadas, pero claro, el Flautista y todo su séquito no estaban allí ni tampoco les interesaba lo que allí ocurriera.
    Y colorin colorado este cuento se ha acabado

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estes veritats son les que es deuen de dir a la gent del poble. Fer obrir els ulls a la gent y no deixarse enganyar.

      Eliminar
  5. Si Havieu de ballar de contentes. Mes desastres del Bloc, millor per al PP, menys vots per al Bloc i a guanyar a les proximes el PP.
    Pero sabeu que no es aixina i no teniu res a fer.
    Aixi que ajo, agua i resi.

    ResponderEliminar
  6. Mas de fanatismo del Bloc: la Cotorra, en su afán de informar sin manipulaciones, ilustra su noticia de la llegada de los Reyes Magos con una foto del año pasado, pero tienen la osadía de cortarla justo por donde estan los concejales del PP. En esa foto están Karina, J. Llácer, V.Borrás, Vanessa Martí y ...justo ahí se corta, que casualidad, a continuación venian los concejales del PP.
    MANIPULACIÓN INFORMATIVA.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es sols manipulació, es part del que es parla en eixe comentari de la propaganda que ho explica molt be. Ahi diu: El objetivo de la PROPAGANDA no es hablar de la verdad, sino convencer a la gente: pretende inclinar la opinión general, no informarla.
      En el exemple de la foto el que es vol fer vore per part del Tripartit es que son ells i sols ells els que fan coses, els altres com si no existiren. Si estan al moment de fer la foto, no importa, després es talla por on siga menester per a que no apareguen els del PP. En definitiva no volen informar sino inclinar l´opinió.

      Eliminar
  7. Llàstima de comentari, ací no som tots del PP igual que a Espanya no som tots del PPSOE. Hi ha alternatives al Bloc i al PP. Poques, pero sempre n'hi ha algú menys dolent. O mes honrat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se quin comentari es el de la llàstima pues hi han 8 o 9.

      Eliminar
    2. Havia contestat en "Responder" a l'anònim de les 15:15, sobre la rivalitat entre partits polítics majoritaris a Tavernes. S'evitaria si la gent usaren tots algun avatar, o millor si els blogs polítics tingueren la valentía de transformar-se en foros on els usuaris es registren i els administradors són públics. Però ja no seria un lloc polític, al ser transparent.

      Eliminar
  8. JA JA JA el PP fent oposició amb les campanades de CAp d'any. PATÈTIC

    ResponderEliminar