viernes, 25 de enero de 2013

L'ALCALDE A LA LLOTJA DE MESTALLA?

Hui mirant els diaris ens ha sorprés vore a l'alcalde, Jordi Juan ( o a un bessó seu) en una foto on apareixia en la llotja de Mestalla en el partit del València-Madrid de dimecres.
Concretament la foto es pot vore al Levante, en la foto central de les pàgines 38 i 39, en la part de dalt es pot vore part del rostre del que diríem que és l'alcalde de Tavernes.
No s'ha dit res oficialment, ni si és o no és, però per la cara és ell.
És curiós vore a l'alcalde a la llotja de Mestalla, no sabíem que li agradara tant el futbol, ni que fa ahí. Va com a representant de l'ajuntament? Convidat? Per "enxufe"?
Seria una qüestió que ens agradaria que quedara clar. Primer si és ell o no, i segon en qualitat de què està a la llotja. Ta,poc és demanar massa.
És una llàstima que els contactes valguen per a vore el futbol i no per a ser rebut per consellers. Quan ser alcalde implica anar a València no vol dir anar a vore el futbol, vol dir anar a les conselleries a dur ajudes, subvencions, projectes... Amb el tripartit les ajudes han baixat a ras de terre, no hi ha projectes i les gran obres no avancen, però el futbol va molt bé per a relaxar-se.
Ja ho deia la frase "pan y circo" al pueblo.
Gol! i mentre a Tavernes veiem passar les ajudes.

35 comentarios:

  1. I açò es noticia ? De veritat, caigueu en el ridicul amb tal de atacar a l'equip de govern .
    Tot no val amb eixe fí, però per a vosaltres això no es un principi , no teniu moral.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual per a tu no te importancia peró podem estar davant d'un pressumpte cas de cohecho que no és cap tonteria.

      Eliminar
    2. No val tirar la pedra i amagar la mà. Cohecho vol dir suborn i és prou greu per a que es conte si és que s'acusa d'això. Si no, queda com a que no hajes dit res.

      Eliminar
  2. He vist l'alcalde en la foto del Levante i m'ha estranyat molt veure'l; no sabia segur si era l'alcalde però ara se que no sóc l'únic que l'ha vist.
    Que fa l'alcalde en la llotja del València?
    L'han convidat?
    Per que l'han convidat?
    Per que ha acceptat la invitació?
    Qui li ha convidat?
    Estaria bé que l'alcalde ens aclarira si és la persona que apareix la foto i de paso que ens diga com ha pogut aconseguir una entrada tan exclusiva.

    ResponderEliminar
  3. Ja no recordeu a Eugenio de comissionat de la copa America?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per favor, un poquet ens anirem amb tot el que va aconseguir Eugenio i el que fa Juan. Primer que res Eugenio va ser vicepresident de la Diputació. Mira les inversions que vingueren a Tavernes amb Eugenio i les que s'en van amb Juan. Recorda que Eugenio va acabar una casa de la cultura que els que ara estan formant el tripartito la van deixar per acabar. El deute, proporcionalment, era molt més gran quan el PP va entrar a l'ajuntament que quan va entrar Juan.
      Amb Eugenio i Manolo Vidal, amb el PP, va fer el pavelló, la biblioteca, el passeig Colón, els claveguerams, la casa de la cultura, l'institut, els col·lectors, la carretera a la mar, el braç treballador, el parc del Cantalot i moltes coses més.
      Amb Juan el festivern i poca cosa més.
      Per favor, ja voldríem que Juan fera una milèssima part del que feren Eugenio i Manolo, o que tinguera ni la meitat de pes polític que Manolo i Eugenio.

      Eliminar
    2. La categoria politica de Eugenio comparà en la de Jordi es com comparar, com a futbolistes, a Messi en Cantinflas. Ja pot donar-se vent Jordi a intentar fer coses (si, he escrit intentar, perque serà el únic que farà i encara tinc molts dubtes si ho farà) que no li aplegarà a la sòla de la sabata a Eugenio. Ja pot correr.
      Que faran els del Bloc pedr iniciativa propia? Les obres de la plaça del Metge Grau. Portar l´estació de tren a Bordería. Tot es vendre fum.
      Molta propaganda, moltes fotos, moltes paraules, pero de forment ni un gra.
      Açò es el que tindrem en Jordi i res mes.

      Eliminar
    3. I també es va construir l´edifici de l´actual ajuntament. També van deixar tot a punt per a construir la nova escoleta Victor Calatayud que esta fense en estos moments. A vore estos que es el que fan?
      Ni tenen ni tindran mai en la vida la milèssima part de la categoria que tenen Eugenio i Manolo. Ni faran mai res que tinga una mínima envergadura.

      Eliminar
    4. Si que recorde a Eugenio de comissionat de la Copa América, i també recorde totes les coses que va fer pel poble. Totes les subvencions i ajudes que va portar per a fer coses. També recorde que allá on anava deixava el nom de Tavernes el mes alt. També recorde que la gent del poble el valorava i estava orgullosa del seu alcalde. També recorde que governava sense rencor i governava per a tots. També recorde que va governar un temps en coalició precisament amb el Bloc i no els va ningunear i teníen una relació molt cordial. Igual que el senyor Juan fa ara en els seus socis de govern, que els ningunea i sols es vol i esté en compte a l´hora de votar als plenaris.Categoría d´una manera de governar i de l´altra.
      Tot aixó i moltes mes coses son les que recorde.
      Vorem al final del temps de governar del senyor Juan que es el que recordem. Ginés, Remigio, el nyau, la gosa blanca, el Festivern, Xavi Castillo, la falta de respecte als ciutadans, el malestar dels traballadors del ajuntament, el despilfarro de les cavalcades en temps de crisi, la propaganda institucionalizada al seu voltant ...
      O será millor oblidar-ho?

      Eliminar
    5. Si i també recordem que Jordi es alcalde sense haver guanyat les eleccions.

      Eliminar
    6. El PP també va triar un alcalde (Màrtir) que no havia guanyat eleccions, amb el PSOE i UV.
      Si tots els que han manat sempre l'han feta d'urna manera o altra i deurien de callar en quasi tot. El que passa es que l'opossicio esta igual i al final fan i diuen tots el que volen i ací no passa res.

      Eliminar
    7. Açò quina burla és? De tot el que he comentat, lleveu tot el que he dit sobre Eugenio, venint al cas com a resposta al comentari de Tadeo Jones i altres, i sí poseu la part que critica tots els partits polítics en general?
      Això és molt fort, eixes retallades sense cap permís, preferisc que no publiqueu a que tergiverseu, així que demane que lleveu el meu comentari d'aquest fil i esteu arrestats durant un mes. Em sembla bé que veteu, però no que manipuleu a conveniència.Després d'eixe temps, ja vorem.

      Eliminar
    8. Robinjut, hem publicat el que ens ha arribat. No sabem a que es refereix.Potser que hi haja alguna errada en l'enviament. I respecte a enviar o no missatges pot fer vosté el que considere. Vosté és lliure, nosaltres estarem ací.

      Eliminar
  4. L'alcalde hauria d'aclarir si és el de la foto utilitzant el se Facebook o el seu Twitter que tant li agrada per a buscar o mostrar la galga blanca

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però quin problema teniu amb la galga blanca??? Lo vostre és de psiquiatra, sou els únics que no s'alegreu per ella.

      Eliminar
    2. Lo que no alegra es que el señor jordi juan tuviera a NUEVE policias locales intentando localizar a la "perra" durante varios dias. Total supongo q para hacerse la "foto", que tanto gusta a su gabinete de prensa, en la fiesta de san antoni y que se retrasa por su viaje.
      La policia local está para cumplir con el trabajo al servicio del pueblo. No esta para el servicio personal del sr. Juan

      Eliminar
    3. El problema no es la galga (jo m'alegre per molt per ella) el problema es que sols utilitza el facebook o el twitter per fer-se propaganda pero no l'utilitza per aclarir si es ell equi que estava al palco VIP del Valencia.
      "Quien calla otorga" i està ben clar que Jordi no vol aclarir el motiu pel que estava al futbol perque amaga algo

      Eliminar
    4. Quants en governa la farina28 de enero de 2013, 9:23

      El motiu pel qual estava al futbol seria... veure el futbol.

      Eliminar
  5. Eugenio anava per obligació del seu carrec.
    Vols dir que Jordi te ara un carrec en el Valencia o el seu assessor Garcia qui té el carrec?

    ResponderEliminar
  6. Como es posible que a alguien con sentido común se le ocurra insinuar o comparar la categoría que tiene Eugenio Pérez con la que aspira a tener el señor Jordi Juan. Durante el tiempo que estuvo de alcalde Eugenio Tavernes se consideró a todos los niveles con la importancia que verdaderamente tiene. De las primeras cosas que hizo fué solucionar la situación económica del ayuntamiento, llegando incluso a peligrar el pago de las nóminas de los funcionarios municipales. Igual que el señor Juan que está enfrentado a casi todos los funcinarios del ayuntamiento y ha conseguido crear un malestar entre dichos funcionarios que se ha manifestado en que la cena que se celebraba por los funcionarios desde hacía años no se hiciese como muestra de ese malestar. Ha tenido que aguantar que esos empleados le digan a la cara lo mal que lo está haciendo y tener que callar. Esa es la categoría del señor Juan.

    ResponderEliminar
  7. tampoc es pot comparar el benefici q ha tingut Eugenio com a alcalde, amb el q tindra Jordi

    ResponderEliminar
  8. Quan vaja al teatre o a sopar amb algú també haurà de donar explicacions, no?? Redeu Ventilaor no saps ja ni que publicar...

    ResponderEliminar
  9. Si ell paga la seua entrada al teatre o la factura del seu sopar no tindrà que donar explicacions.
    Si ha pagat l'entrada al futbol tampóc té que donar explicacions.
    Si algú l'ha convidat si que hauria de donar explicacions de perque l'han convidat i/o de perque ha acceptat l'invitació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no ha dit res sera pq ho ha pagat ell...
      Aço es fer mal gratuitament i em pareix molt trist i propi d'altres temps.
      Ventilador com no tens noticies de trellat pos traus estes menudencies... Estes joventuts...

      Eliminar
  10. última notícia:
    L'alcalde ha anat a dinar a Ca Tomàs.
    Qui l'ha convidat?
    Qui ha pagat eixe dinar?
    Que ha demanat de menú?
    Ha portat a la seua galga?
    Quan de temps ha durat?

    Que ho publique al seu facebok!!!

    ResponderEliminar
  11. Bueno, donem per bona la desaparició.

    Així pues, dir-li a Tadeo Jones que sí, que Eugenio va dur inversions de València, i no en va dur altres. I les que va dur no va encertar massa en l'obra. Tots coneguem un pavelló ple de goteres i on la pista menuda no està homologada per 1/2 m., coneguem una grada de futbol que sols guareix de l'aigua a la directiva, a més les cadires s'omplin quan plou i la caríssima estructura és mes preciossista que pràctica. I la piscina, ccalia una com la que han fet o una com la de Xeraco (nosequantes vegades més barata)anavem sobrats.Per cert en Xeraco juguen al padel, ací tenim pista però no juguem, en triar una empresa sense experiència i que després fa fallida. Per acabar en esports dir que Eugenio no feu una pista d'atletisme ni de tennis, ni un frontó en condicions, ni comprà el trinquet de Manolete per quatre duros que volien ni arreglàren el del fútbol. En altres obres, acabàren la casa de la cultura, tenint un millor auditori a pocs metres, i sense espais on poder fer un taller, curset o exposició en condicions. Sorolls de la carretera, manca d'aire condicionat, falta de llum natural, prou espais... Dels claveguerams arreglaren els de Colon, que si no arreglen el riu i se n'ix, dona igual, i deixaren la platja amb moltes noves placetes però com sempre, plena de bassals quan plou.
    Clar que estavem a l'època dels grans events, i ací, a xicoteta escala també alguns voliem les nostres piràmides, però no concorda amb el deute que ja s'arrosegava, si digueu que el deute ja era d'abans (de Eduardo?) més motiu de no emprendre obres tan faraóniques i sí més pragmàtiques i funcionals.
    També sagnant va ser el cas de Marjaletes, on hi havia una donació al Poble per tal d'obrar un centre educatiu. Sí, donació. A menys que prescriguera per deixadesa dels polítics. I axí va passar, amb la coincidència que la persona que manava al consistori formava part dels familiars hereus de la terra. Havera quedat com un senyor, però va quedar com el que esperàvem, després diuen que la política serveix al Poble. No serà al revés?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este senyor o no sap de que va o diu mitges veritats,que son les pitjors mentides.
      Cuant eixos terrenos passen altra vegada a la familia el alcalde del poble era Ximo Altur.
      El trinquet li interesa a molt poca gent ( segurament tu eres un de ells) para fer ningun gasto para cuatre.
      La casa de la cultura sera de les millors,aixina i tot tenia que ser el cine Capitolio pero Eduardo no el va comprar,ell sabra per que.
      El pavello tindra goteres pero puc asegurarte que per situacio (centre del poble) i per instalacions esta entre els millors de la provincia.
      Passeig Colon,Ajuntament,colectors pluvials,reforma mercat,nou institut,avenida de la marina,cesped camp de futbol,dos camps F-8,pistes polideportives,parc dels vents,biblioteca,parc del molló,braç treballaor,cuartel Guardia Civil,etc.
      No vaig a seguir,Eugenio i Manolo son els"culpables" de tot aixo i mes coses.
      Ja vorem que fan els actuals governants

      Eliminar
    2. Amic anònim, no tinc entés lo de Ximo Altur, de segur que ell o algú proper ens podira aclarir el cas, perque qui va ser la va cagar o algo hauria guanyat. Des de luego, des del PP ningú es va quixar de la pèrdua, i qui va perdre és el poble, això que quede clar.
      També se t'oblida que abans tots els regidors d'esports es pelaven el cul per anar al trinquet de Manolete a finançar la partida de festes, no els interesava massa la pilota, però sí la foto. En quant a l'afició i els jugadors de la Vall i rodalies sense trinquet(Simat, Benifairó, Xeraco, Favara) pots preguntar per la importància del nostre poble al món de la pilota. Els dilluns no s'aparcava a 100 m. de la plaça del Tio Juliet, partides dijous nit, dissabte i diumenge tot el dia, 15 dies seguits de professionals a la fira d'estiu i trofeu a festes. Campionats d'aficionats, desafius milionaris, escola de pilota als 80. I després com que no li agrada a ningú, fem un Minitrinquet Municipal i es crea el club. Però com que això no interesa a ningú... Crec que t'has columpiat una mica. I que a mí m'agradara o no, no és rellevant. Parle de moltes altres coses.
      Jo diré mitjes veritats, però tú sembles amb principi d'Alzheimer (sense cap acritut als que pateixen esta greu malaltia), quan se t'oblida rebatrem sobre els bassals de la platja, la piscina coberta, el parquing, la circumvalació canviada per una finca. Del Pavelló i la Casa de la Cultura no dius que tinguen greus errades, tan sols que són de lo millor de la província. Del món! diria jo amb semblants arguments.
      Quan faces memòria, si vols, en tornem a parlar. Si discutir és boníssim! Diuen que allarga la vida.
      A mí dels d'ara només em preocupa, no com dius tú, el que faran, sino el que no faran, per moltes de les coses que van (des)fer els d'abans. Jo amb Diputació i amprant als bancs també havera fet, si damunt del deute he gastat com he gastat...

      Eliminar
    3. En pense que tu no gastes ni bromes,ara be no deureis parlar de lo que no saps,mes que res para no dir tonteries.
      La casa de la cultura i el pavello son dos obres eixemplars i voler buscarli errades es com vore volar a un burro,ara be si tu saps mes que ningu a lo millor deuries de presentarte para alcalde i obrirmos ells ulls al resto de mortals

      Eliminar
    4. Amic anònim, dir que el pavelló i la casa de la cultura son exemplar son ganes de voler fer entrar l'àgulla per la cabota. Jo no se si se mes que ningú, pero si em presentava a alcalde de segur que em votaves, sobretot si em presentara per les sigles de les quals diuen els de la Cotorra que soc amic.

      Eliminar
  12. De veritat, era un tema en el que no volía entrar doncs em parexia una xorrada, però vist el vist,em pregunte : De veritat té tanta importància el tema per a que ja porte 20 i pico comentaris ? De veritat no hi han temes més importants per a tractar en el poble ? Em pareix de traca tot açò, la vetritat .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique:
      A vore si tu, que estas ben relacionat, pots aclarir si es ell qui estava al palco VIP i qui i perque el va convidar.
      Gracies

      Eliminar
    2. Quants en governa la farina31 de enero de 2013, 9:45

      EEiF ha de ser amic de Florentino. "El ladrillo une".

      Eliminar
    3. Es penseu que E.E. és el Jesús Mariñas del poble?
      Que a ell no li interesen eixes tafaneries!
      Això està bé per a xarrar al mercat o a la falla, però ací?
      Que guanyeu sabent-ho?
      El convidaria Vicent Flor, que és del Bloc i molt bon aficionat al V.C.F., el que no sé és si té passe a tribuna.És una possibilitat. Els interesats aneu investigant altres opcions que amb això a lo millor solucionem els "xicotets" problemes del poble.

      Eliminar
  13. Jo tampoc entre a estos temes,Enrique. Altra cosa es que aprofitem comentaris que s'en van del tema (si és que hi ha tema) i entren en partidismes, ahi podem i deguem aprofitar per contestar-los, amb arguments.
    Lo de Jordi en el futbol em sembla de "Salvame", si hui que està a Fitur anara a vore el Madrid-Barça, dirien que és la prova de que és catalaniste.
    Deurien fer en els blogs, sobretot en este que més els agrada, un foro com a secció de noticies tafaneres, per a qui estiga avorrit. Una cosa és fer broma, però hi ha molts ignorants que acaben agarrant-se-ho en serio i desbarrant. I des d'un blog, per descomptat que no és noticia llevat del dia 28 de desembre.

    Gràcies per posar la 2ª part de la meua resposta al Ventilador al teu blog.

    ResponderEliminar