lunes, 7 de enero de 2013

JA HAN PASSAT ELS REIS, ARA A PAGAR 27.000 EUROS

Ja han passat els reis i el debat seguix al carrer. Massa diners gastats en la cavalcada amb les retallades que està fent el Tripartit? O la il·lusió dels xiquets no té preu?
La cavalcada va estar molt vistosa, però semblava prou insuficient per als diners que ha costat, 27.000 euros.
Una vegada més les falles van salvar la papeleta i donaren llustre a la cavalcada. Sense les falles haguera sigut una cavalcada molt deslluïda.
Ens comenten que l'ajuntament va tindre el detall de donar 150 euros a cada falla per la participació.
No està malament, 27.000 euros pels de fora i 150 euros pels de casa.
Per cert, hi haurà que estirar les orelles als nostres representants polítics. Ningú va mirar si les carrosses podien pasar pels carrers de la cavalcada. Es va comentar que la carrossa que portava a la xica amb un trapezi es va quedar enganxada en el carrer Major, on està el cartell lluminós de la falla Portal. Va pegar un pet i la farola es va fundir. A base de força va passar, però va ser un perill per l'esclafit que va pegar.
També desfilava un gegant que es va trencar a meitat de la cavalcada. Al pare de Pinocho li va caure la mà i no va arribar a la plaça perque es va trencar pel recorregut.
Molt mala planificació per a 27.000 euros.

19 comentarios:

  1. L'etern lluminós de la falla Portal, eixe "cutre" indicador que està tot l'any fou tombat?! Eu, caldrà dir que els 27 mil han estat molt ben gastats.

    ResponderEliminar
  2. La veritat es que esperaba algo més per eixos diners, vaig quedar decepcionat i al igual que jo, molts més.

    ResponderEliminar
  3. Quina llàstima que es trencara la mà del pare de pinotxo i no la teua cara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hem publicat este comentari perque es comprenga el motiu pel que a vegades hem de censurar un missatge. Este seria un exemple de la línia que porten alguns missatges quan ens clavem amb les clavades de pata del tripartit

      Eliminar
    2. Ja sabeu que davant de la falta d'arguments, eix el fexisisme d'alguns "democrates de tota la vida ".

      Eliminar
    3. T'ha faltat afegir el "sense cap acritud", com sol dir J.J.
      Així entraries dins la norma de nou talant i bones formes del tripartit (encara que per darrere ja ens l'haveu clavat).

      Eliminar
  4. Ventilador no sigues tan gos i publica més que per a llegir algo teu han de passar dies. La cotorra almenys tots els dies té el detall d'informar o malinformar tots els dies. I no sigues comunista i no em censures.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Altres blogs que facen el que creguen. Nosaltres publiquem quasi tots els dies. I el més important, publiquem el que ningú s'atrevix a dir. A vegades importa més la qualitat que la cantitat.

      Eliminar
  5. Jo crec que per 27.000 eurets algú de l' empresa organitzadora tindría que haver recorregut previament els carrers i vore si pasaben tots els ninots, o no ? Igual es que també era a càrrec del poble, com les ballarines, els cavalls,la música...

    ResponderEliminar
  6. Quina poca vergonya hui he sabut que els 27000 euros de la cabalgata no eren per a pagar a tots els que van participar, tan sols eren per a alguns forasters i els del poble no res. No es cau la cara de vergonya i diuen que son nacionalistes, quin tipo de nacionalisme volen que donen els diners als de fora i res als del poble?

    ResponderEliminar
  7. El pagar 27000€ per una cavalgata es com burlarse de la gent de este poble.
    No tenim un duro !!- festivern
    Estem arruinats !! - Cavalgata
    Retallem a les entitats !! - Cap de prensa
    Retallem als funcionaris !!- sueldo para J J
    Retallem en neteja !!-pagem els bous de festes
    TOT UNA MARAVILLA DE GESTIO !!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al final de la correguda veurem si el deute deixat pel PP és menor o major, entonces si que parlarem de bona gestió. Per cert, que pena que no el jugues una paella per que la perdries. Espere ventilador que almenys aquest me'l publiques i no et mostres com un anticensura, que censurar, censures prou

      Eliminar
    2. A mi em pareix que a ningú li ha molestat els diners gastats per la cavalgata, ja que son diners per als xiquets. El problema es del PP que mai s'ha esforçat en res i ara li sap mal vore lexit que tenen les cavalgates. Dona la impressió de q el PP vol desprestigiar un treball ben fet a traves d'aquest bloc. Polèmica al poble no hi ha cap ni una. Ventilador com no censures mai, gràcies per publicar-me lescrit.

      Eliminar
    3. Esforça-se és gastar a la gana a costa de pujar impostos i retallar subvencions a les associacions locals? Aixó no és esforçar-se, aixó es diu "Amb diners torrons" o "Tot els diners per als de fora"

      En la censura estàs equivocat. El Blog que censura es La Cotorra. No ha publicat ninguna critica ni al Festivern, ni a la "neteja", ni a la cavalcada... ninguna critica.

      Eliminar
    4. Hi ha gent que es coneix que no a vixcut al poble les ultimes cuatre legislatures.
      Este poble estaba deixat de la ma de deu gracies als governs de "esquerres",en 16 anys se li a donat la volta en tot desde infraestructures culturals,deportives etc. De fet hasta el ajuntament el van tindre que fer nou perque estava caient,si aixo no es esforç "que venga dios y lo vea"

      Eliminar
    5. En la censura no estic gens equivocat, he enviat dos misstages, ASSEGURANT-ME de fer-ho correctament i només n'han publicat un.

      Segons sé jo, i ho sé prou bé, no cal ser del Bloc, la pujada de l'IBI és una pujada gradual a deu anys de termini fins que s'adeque a la llei i fou aprovada, SORPRESA, pel PP. I les taxes que es pugen, tal i com marca la llei, s'han de pujar segons l'ajuntament gaste, és a dir si el cost és 1000, l'ajuntament ha de cobrir eixa despesa. No sé com t'atrevixes a parlar de diners torrons o diners per als de fora, quan projectes del PP com la piscina i el parking (projectes de gran envergadura) els feren empreses de fora. El problema és que hi ha qui té la memòria molt curta. Espere que el comentari es publique, gràcies.

      Eliminar
    6. Anònim de les 3:09, com pots parlar per boca de tots els vallers? Jo no entre a valorar que la cavalcada actual siga de mèrit o no. Tampoc ho faré amb les del PP. El que si sembla incoherent es la quantitat i en el moment en que es fa. I per supost el PP també va balafiar molts diners innecessaris, en obres i serveis. Pero no estem en abans, estem en ara, i no casen massa be les notícies de desnonaments i Carites amb les de Festivern i cavalcades. En este poble sempre hem sigut prou de "caballo grande ande o no ande".

      Eliminar
  8. El presentador va dir el nom de J.J. i de la regidora unes mil vegades i vaen saludar altres mil vegades a totes les persones que habien vingut de fora a vore a la millor cabalgata mai esta a Tavernes.
    Jo als unics de fora que vaig vore vaen ser el presentador, els seus familiars (a qui tambe va saludar) i als que ell habia contractat.

    ResponderEliminar