viernes, 4 de enero de 2013

EL TRIPARTIT ES GASTA MÉS EN LA CAVALCADA DE REIS QUE EN AJUDAR A CÁRITAS I CREU ROJA

El PP de Tavernes li ha donat per dalt i per baix al Tripartit en la seua decisió de gastar-se 27.000 euros en la cavalcada de demà. Per supost que serà una bona cavalcada, amb eixos diners es poden lligar els gossos amb llonganisses.
El PP recorda que el govern de Juan es gastarà 27.000 euros en una cavalcada mentre aplica retallades a les associacions locals.
Però encara és més greu saber que l'any passat encara es gastaren quasi el doble en la cavalcada, i tot mentre afirmaven que no hi havia diners. Per a lluir-se i fer-se autobombo el Tripartit si que te diners.
El PP ha dit una llista d'ajudes que estan molt per baix del cost de la cavalcada i sense dubte fan més falta a la població de Tavernes. Estes són les xifres que ha donat el PP:
"27.000 euros que costa la cavalcada és una quantitat major que l’ajuda que es destina a dues entitats que estan treballant pels més necessitats, com són Creu Roja (rep 15.000 euros de subvenció) i Càritas (que en rep 10.000).
27.000 euros de despesa en la cavalcada són majors que els 21.500 euros que l’ajuntament destinarà en 2012 a les beques de menjador.
El Tripartit es gastarà més en la cavalcada de Reis que en beques per a material escolar, que al pressupost municipal compta amb 25.000 euros.
27.000 euros de despesa en la cavalcada de Reis supera el pressupost municipal destinat a educació i promoció lingüística, on es destinen 20.000 i 6.400 euros respectivament.
Eixos 27.000 euros de la cavalcada d’una hora de durada és el mateix import que l’ajuntament destina a la UD Tavernes o a la Banda de Música.
“Al grup popular li sembla una barbaritat i una contradicció que d'una banda l'Ajuntament ens puje els impostos i retalle subvencions a totes les associacions, clubs i ONG locals, mentre li paga 27.000 euros a una empresa de fora” indica el portaveu dels popular Manolo Vidal.
La despesa en la cavalcada en 2011 encara va ser major i per tant més gran la barbaritat.
A més, es comenta que el personal responsable de l’empresa organitzadora de la cavalcada té una forta vinculació amb el Bloc Nacionalista i que se li ha pagat ja un part de l’event."
I insistim, a cobrar tots van a la cola, però els de la cavalcada ja han cobrat un bon pessic.

8 comentarios:

  1. Davant la possibilitat ben real de que algún xiquet del nostre pobles es quede sense regal,no havera segut millor ja possats a gastar, que part d'eixe gasto s'havera fet arrivar a les ONG'S locals per a que ningún d'eixos xiquets es quedara sense regal? . Perqué de segur que es faría més il.lusió un regalet, per xicotet que siga, que una gran cavalcada, la qual per altre costat es podría fer igual o millor amb menys diners i més imaginatció .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor Estruch per una vegada estic totalment d'acord amb vosté.

      Eliminar
  2. A quanta gent s havera pogut llogar en eixe preu??no es donen compte que hi ha gent que ja no té per a menjar??quines barbaritats!!

    ResponderEliminar
  3. Segurament el bipartito+la expulsada per el seu propi partit saben que es una barbaritat gastarse eixa cantitat en un parell de hores pero tambe saben que pasaran els cuatre anys i no faran res de trellat en tota la legislatura.
    Portem any i mig de govern "socionacionalista+expulsada" i el resum es :
    2 cavalgates
    2 festiverns
    Purges stalinistes en el ajuntament
    Retalls a les entitats (eixos estan ben retallats per que eu fan ells)
    1 obra emblematica (plaça metge grau)
    No obrir la piscina coberta (sempre han estat en contra)
    Sempre podem pensar que realment es que no saben mes...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tan sols una puntualisacio: la obra emblemàtica del bloc te un nom al poble..LA PLAÇA DEL ENCARNITO

      Eliminar
    2. encara que no estic d'acord en el que fa el govern , pense que el respete per les persones no es deu predre per tant eixe comentari de voste sobra i el responsable del blog deuria controlar tot aixo

      Eliminar
  4. Señor Estruch estoy totalmente de acuerdo con lo que usted acaba de decir. Es verdaderamente una vergüenza que en los tiempos que estamos viviendo se haga un despilfarro tan grande en una cabalgata. Un niño con la edad de creerse todavía esa hermosa fantasía de los Reyes Magos no es capaz de diferenciar una cabalgata grandiosa de una mas humilde pero decente pues por edad y por no tener todavía referencias de otras no aprecia la diferencia y sin embargo lo que usted dice de un simple regalo, por pequeño que sea, le llenará de ilusión en esa noche mágica.
    Eso es pensar con la cabeza y no pensar en grandes fastos que lo único que genera son gastos innecesarios.
    Existe un plan de ajuste en el Ayuntamiento pero se ve que los que gobiernan se lo pasan por alto cuando quieren. Les falta seriedad para gestionar y tener los pies en el suelo.

    ResponderEliminar
  5. sabut de les 2:105 de enero de 2013, 0:51

    Vosté recordarà que moltes vegades he criticat els seus escrits. En esta ocasió vull dir-li que estic d´acord en el que diu. Totalment, desde la primera paraula fins al final.
    Al César el que es del César. Vull dir-li que si li he fet crítiques sempre eren en ànim constructiu, i si diu o fa algo que, en la meu opinió, esta bé, també vull dir-ho.

    ResponderEliminar