jueves, 10 de enero de 2013

EL TRIPARTIT VA AMPLIAR L'AUTOBÚS A L'ESTACIÓ SOLS PEL FESTIVERN, PERÒ NO PER A LA RESTA DE VEÏNS

ns hem enterat ara que el Tripartit va ampliar l’horari d’autobús de l’estació al poble durant la celebració del Festivern.
El govern del senyor Juan es va menejar, fent un esforç, i molt perque la gent del Festivern tinguera un horari més ampli d’autobús en el trajecte de l’estació al poble.
Ara ha passat el Festivern i eixe servici d’autobús ha tornat a ser molt reduït.
Molts del Tripartit, quan estigueren en la campanya electoral, van prometre que ampliarien l’horari de l’autobús a la platja i l’estació.
Podem dir que han cumplit la seua promesa en part. L’han ampliat, però sols pel Festivern, a la resta de veïns del poble ni aigua. A seguir anant en cotxe a l’estació o a peu.
I ara ens atrevim a preguntar un fet, si sí que han pogut ampliar l’horari d’autobús uns dies perque no s’amplia tots els dies?
Perque s’han fet les gestions pel Festivern i no per a la resta de ciutadans?
S’ha pagat per eixa ampliació d’autobús? Que ha costat?
No ens va prometre gent del Tripartit que milloraria el servici de l’autobús a l’estació? On està eixa millora que sols s’ha fet per a uns pocs?
Una vegada més tot pel Fetivern, i ara la gent sense autobús com cal, sense campanadas en la plaça Major... Els fallers gastant la casa de la cultura sols pel matí per a preparar les presentacions i mentre el Festivern tenia el pavelló dies i dies sense pagar res i fent sopars que li feien la competència als bars del poble!
A este Tripartit li va això de “prometer hasta meter”.

6 comentarios:

  1. I quants anys hem estat amb el mateix horari d'autobusos? Almenys des de que jo tinc memòria. No és cosa d'este ajuntament, això està clar.
    Sopars per fer competència als bars del poble? Al festivern només es va fer un sopar la nit de cap d'any i un dinar el dia anterior, no sé de quina competència esteu parlant. Està clar que des de l'oposició és molt fàcil criticar peró quan manava el PP que pasa? que no vos importaven els diners que es gastaren en dinars per als memebres de l'ajuntament? Mireu un poquet on fiqueu els nasos i qui estiga lliure de pecat que tire la primera pedra, que està clar que vosaltres no n'esteu.

    ResponderEliminar
  2. El que faltaba saber!! El tripartit li va pagar l'autobus a tots els de fora que venien a vore el Festivern i als del poble retallades i mes impostos.

    Que va costar l'autobus? Que el pague el Regidor Llacer o els del Festivern. Els del poble no tenim perque pagar un autobus per als de fora.

    ResponderEliminar
  3. Todo para el pueblo pero sin el pueblo ...

    ResponderEliminar
  4. No anaven a portar la estacio de tren a borderia?
    Segur que el any proxim ja no fa falta autobus i en un passeiget anem o tornem al tren,je je...

    ResponderEliminar
  5. Veig pocs comentaris.
    La campanya en contra del festivern no us funciona PEPEROS!

    ResponderEliminar
  6. No fa falta ninguna campanya en contra del festivern,la fan els mateixos catalanistes-independentistes que tenim en el ajuntament

    ResponderEliminar