jueves, 24 de enero de 2013

L'ANY QUE VE SI QUE HI HAURÀ CAMPANADES DE CAP D'ANY A LA PLAÇA MAJOR!

Ens han contat que en el plenari el PP va tirar en cara al Tripartit que no haguera preparat les campanades la nit de cap d'any a la plaça Major.
Centenars de persones cumpliren amb el costum d'anar a la plaça a menjar-se el raïm amb les campanades. Les varilles de l'hora passaren de la mitjanit i res va sonar. La gent va haver de menjar-se el raïm sense campanades i ja en el 2013.
Ara ens han dit que la regidora de cultura va dir que si que s'havien programat però que una errada va fer que no sonaren.
El Tripartit va assegurar que l'any que ve si que hi haurien campanades.
Ens alegrem que tornen les campanades, però vaja el món la falta de previsió que ha tingut el Tripartit. Amb tota la faenasa del Festivern les campanades es van quedar en un segon pla.
Ara donen l'excusa que si que estaven les campanades programades. Però com ningú del Tripartit, ni ningú de la eua corda estaven allí no s'enterares de que no hi havia campanades.
Per cert, una notícia més que el Ventilador ha tret i ningú s'ha atrevit a publicar-la, igual que les fotos de la basura que va deixar el Festivern.
El fet que no sonaren les campanades haguera sigut una notícia curiosa en qualsevol diari, televisió o ràdio, però a Tavernes tots calles, sols nosaltres ventilem.
L'any que ve campanades, però enguany un bon pam de nas.
Li ho recordarem al Tripartit, dies abans de cap d'any ja li farem nosaltres memòria perque no torne a fallar.

2 comentarios:

  1. MENOS LOBOS CAPERUCITO, EN QUADERN ESTRUCH EU DENUNCIÀ EL MATEIX DIMECRES DIA 2, EN L'ARTICLE "L'ALCALDE ENS HA DEIXAT SENSE CAMPANADES", EL CUAL VA PORTAR POLÉMICA ENTRE ELS COMENTARISTES. COM ELL SOL DIR, AL CESAR LO QUE ES DEL CESAR .

    ResponderEliminar
  2. Que ignorants son els del PP, jo no haguera dit res pa que feren mes errors i aixi despres tirarli en cara tot el que no haguera fet. Tinc unes ganes que s'en vaja este Tripartit o millor dit Bipartit perque a Karina ni se l'espera ni se la vol sols la volen per a les votacions al plenari!

    ResponderEliminar