domingo, 30 de diciembre de 2012

MÉS FETS OBSCURS DEL FESTIVERN

Un amic ens ha fet arribat més dades sobre el Festivern que poc es donen a conéixer per part del Tripartit, i tal vegada siga perque no els convé massa que la gent ho conega.
Volem insistir en un fet, ningú ha dit que no és faça el Festivern, ni tan sols el PP, sols s'han aportat unes fotos on es veuen bengales en el Festivern de l'any passat, i ara es demana a l'alcalde que aporte tots els documents de la seguretat de l'any passat.
Veiem que sols es demanen garanties i no entenem perque això molesta i molt a altres blogs clarament posicionats a defensar a capa i espasa al Tripartit.
Be, un amic ens ha aportat més informació que es interessant que la gent conega.
Els del Festivern han organitzat un sopar de cap d'any para mes de 300 persones, servida per gent de Carcaixent i que costarà 15 € per persona. La informacio està en:http://www.festivern.info/#!sopar-popular/cff9
El sopar se celebrarà en el nostre pavelló d'esports, amb taules i cadires del nostre ajuntament que hauran portat la gent de la nostra brigada. S'ha posat moqueta en el pabelló, portada de Sueca, perque el pabelló no es pot xafar. Durant dies el pabelló no ha pogut programar activitats per estar ocupat per les faenes de preparació d'este sopar.
Els del Festivern no pagaran res a l'Ajuntament ni pel local, ni pel material, ni per la llum, ni per la neteja, ni.... res i guanyaran en eixe sopar molt més que qualsevol un altre bar o restaurant de Tavernes gràcies al tripartit.
Els ix tot de bades.
Si fora un sopar d'una associació o club de Tavernes ho entendríem i ens pareixeria correcte, bàsicament perque no es buscaria guanyar diner sino fer una activitat més. Però els del Festivern busquen guanyar diners i prou. No deixen de ser una empresa privada.
Ara faltarà també saber les condicions higièniques, les capacitacions dels cambrers... I si es pot servir menjar al pavelló. Són temes que no han sigut aclarits a l'opinió pública per part del senyor alcalde.
Una cosa està clara, amb els nostres diners afavorixen als de fora i perjudiquen els de Tavernes. Cada vallero pagarà 206 euros més d'impostos en 2012 que en 2011, i part d'eixos impostos serà per a pagar eixes despeses del Festivern.
Per cert, el menú del sopar és ben fluix, segons ens han dit.

Així és com afavorixen a les empreses i autònoms locals els del tripartit?

17 comentarios:

  1. HI ha moltes coses del Festivern que no estan clares, i no ens enganyem, no s'aclariran mai. Com tantes i tantes coses que esta fent el Tripartit.
    Que conste que la meva postura no és antiFestivern, ja que ho considere una activitat de cap d'any més, com abans es celebraven orquestes o discomobils. Del que si que estic en contra és que és pretenga vendre a l'opinió pública com actes en defensa de la llegnua valencia quan ells mateixa consideren que és un actes fet dels països catalans epr als països catalans en defensa de la llengua catalana.
    Senyores i Senyors assistents al Festivern: estàn a un poble de la COMUNITAT VALENCIANA, on parlen Valencià ( llengua reconeguda per la Constitució Espanyola com a cooficial i reconeguda a l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana), si tots aquests fets els indignen, no ens ho recriminen a la població, que TOTS tenim drets ( i deures, tot i que alguns no ho vulgen acceptar).

    ResponderEliminar
  2. Crec que l'Ajuntament de Tavernes, amb el vist i plou dels socialistes i Karina, financia als músics que despres actuen en els actes de compromis a mes alt nivell.
    Nosaltres els contractem i els paguem i ells toquen debades per als jefes de compromis.
    Botifarra i Miquel estaben en la presentació de Compromis a Madrid i despres els va contractar l'Ajuntament per a la Casa de la Cultura. Com estes "coincidencies" hi ha moltes mes pero que les investigue qui li corresponga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els socialistes i Karina no pinten res de res al ajuntament. Callen i otorguen.

      Eliminar
  3. thas menjat un tripi tat? que tonteries que digueu,el festivern ha sigut tot un éxit i a la vista esta que fa dos anys seguits que ho fan en tavernes, més festivern y menys bous q això si que es vergonyos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els bous també son de Jaum... eeeeh, vullc dir del Bloc. Ara estan ben vistos.

      Eliminar
  4. Alguien ha pasado por el "campamento" del Festivern esta tarde?

    Es alarmante la cantidad de basura, botellas de vidrio, carros de Mercadona, y mierda en general que ha quedado tras abandonar sus puestos los "Festiverneros"

    Donde esta el servicio de limpieza?

    Esta mañana paseando el perro por el centro del pueblo he podido ver como en el Passeig estaba lleno de basura y vidrios por el suelo, la Plaza y la zona del principio de la calle Major igualmente lleno de restos de la noche, y sin embargo todos los efectivos de FCC concentrados en la zona del Passeig Colon y bastantes de ellos "repostando" en el Bar GARAGE con el Sr. ŃAU

    Pero no pasa nada, todo cae en casa, al final perjudicaso el pueblo en general... Como siempre

    ResponderEliminar
  5. Lo que estem patint en Tavernes es lo que tindrem en el govern de la Generalitat si no començem a plantarlos cara treballant cada dia per les nostres arrells valencianes.
    Sabem que son del mateix pensar que Mas,Carod i companyia,si fora per el tripartit llevarien les nostres banderes valenciana i espanyola.
    No podem estar governats per gent que no respeta res de res

    ResponderEliminar
  6. Res a dir del Festivern. Però,... la nit de cap d’any, a la Plaça de l'Ajuntament, més de cent persones ens quedarem esperant a que sonara el rellotge de l'Ajuntament. És un indicador d'abandó, de que donen igual algunes coses importants. Rectificar es de savis. Els nostres governants haurien de tindre en compte el proper any que el poble està composat de diferents grups i col.lectius amb inquietuds diferents però totes elles legítimes

    ResponderEliminar
  7. Una limpieza impecable al dia siguiente del Festivern.
    Enhorabuena para la Empresa y para el Ayuntamiento.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. SI PERO HEM ESTAT TRES DIES AGUANTANT LA PORQUERIA QUE ES GENERAVA

      Eliminar
  8. Desde luego la limpieza ha sido muy buena es verdad y rapida
    PERO quien paga esta limpieza impecable, El Ayuntamiento ( el pueblo de TAVERNES DE LA VALLDIGNA con sus IMPUESTOS)o la limpieza corre a cargo de la empresa organizadora, poorque seria interesante ver quien ha pagado la carpa,quien ha pagado el escenario (si es el del Ayto. que alquiler se ha cobrado) quien ha pagado las horas de la brigada municipal (eran horas extras o normales) quien ha pagado los generadores de luz, y muchas cosas que se pierden en estos festivales, muchas preguntas pocas respuestas
    y como final QUIEN HA SACADO BENEFICIO DE TODA ESTA MOVIDA

    ResponderEliminar
  9. Solo limpiaron la zona del festivern porque el resto del pueblo estuvo abandonado y lleno de porquería dia y medio.

    ResponderEliminar
  10. ai jo men recorde de quan anava a cheste es suposa que es quedara igual que asi la zona de acampada fea por, pero la gent que viu alli diu que en 3 dies fan l' agos pq sera i alli qui mana?

    ResponderEliminar
  11. ai jo men recorde de quan anava a cheste es suposa que es quedara igual que asi la zona de acampada fea por, pero la gent que viu alli diu que en 3 dies fan l' agos pq sera i alli qui mana?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero a Xest el circuit pagarà taxa de fem, IBI i demés impostos, i tindrà els permisos d'activitat, no?

      Eliminar
  12. el circuit de xest supose que es de la comunitat valenciana es a dir de tots aleshores pagem tots igual pasa asi en aquest poble axina que l'any que bemes imillor

    ResponderEliminar
  13. Aleshores els beneficis de Xest també seran per a tots, no compareu servei públic amb empresa privada, esta ultima ha de pagar per fer un negoci com totes, crec que a molts no us interessa separar el tema econòmic i fiscal del merament cultural.

    ResponderEliminar