lunes, 21 de enero de 2013

MENYS PLACES PER APARCAR AL CENTRE DE TAVERNES


Per si fora poc, com anem pelats de places d'aparcament al centre de Tavernes, ara al Tripartit se li ha passat pel cap prohibir que s'aparque en una de les voreres del carrer Major, en el sector on el carrer es fa més ample i hi ha un jardí.
Qui ha sigut l'il·luminat que ha manat això? Qui ha sigut el figura que ha tingut eixa idea? No hi ha altres prioritats en Tavernes, un poble amb quasi 2.000 aturats?
El comeciants de la zona estan que tiren xispes!
El govern del senyor Juan ha prohibit que es puga aparcar en eixa zona i ha eliminat una quinzena de places. El més fort és que eixe carrer té molt poc trànsit. Sols l'utilitzen els veïns i servia per a facilitar l'estacionament en el centre, on fan falta moltes places lliures d'estacionament.
El PP va fer que al carrer major s'aparcara, en part, en bateria per a guanyar més places d'estacionament, i ara va el Tripartit i es carrega un fum de places en una vorera on damunt no passa gent. Ni per seguretat, ni per estètica, ni per res de res es pot justificar eixa eliminació de places.
Damunt ni ho ha anunciat ni ha avisat ni res de res. D'un dia per a altre els veïns s'han trobat el regalet de tindre-ho més fotut per aparcar.
Fins ara en eixe carrer s'havia aparcat i poc problemes s'havien ocasionat.

6 comentarios:

  1. Manera d'atenuar el fracàs de places desocupades al pàrking?
    De totes maneres, eixe problema ja vé de la gestió d'abans, temps de grans events, creguent-nos que erem Gandia, amb pàrkings de 2 pisos que no s'omplin ni el dia de mercat, grada del futbol milionaria sols per a quan no plou, piscina coberta per a que no es rovelle, park d'skate (afició fortament arrelada al poble) al Cantalot amb 20 anys de carrers al barri sense asfaltar. Menys mal que ha vingut la crisi, perque sino a vore que feiem amb el golf Granata i el llac de la Marina dels PAIS.

    ResponderEliminar
  2. Pitjor va fer el PP, casualment, quan anaven a obrir el parking del passeig no?

    ResponderEliminar
  3. I totes les multes de 200€ per aparcar mal que han posat en eixa zona. Mala gracia prohibir aparcar sense avisar i sense fer falta.

    ResponderEliminar
  4. Els 4 o 5 cotxes de la foto que estàn mal aparcats els han multat??

    4 o 5 cotxes a 200€ de multa per cotxe son molts diners per a l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  5. Si hay comentarios.
    Pero no els poseu.

    No voldreu posar-se al nivell de la Cororra?

    ResponderEliminar
  6. Hi ha que promoure l'ús del parking, ja que ara ens toca pagar-los entre tots . I que millor forma que llevant plaçes en lo alt ? El PP ja eu feia ...

    ResponderEliminar