viernes, 11 de enero de 2013

LES FOTOS QUE NINGÚ S'HA ATREVIT A MOSTRAR DEL FESTIVERN

Ací vos posem les fotos que ningún s'ha atrevit a mostrar, que ningú ha publicat i que han sigut una realitat que tots hem vist.
Més fotos que han volgut que es quedaren en l'oblit.
Ací es veu un pal de la llum tot socarrat per les fogueres que es feien per la nit.
Al fons es veuen els pocs poliklins posats, millor mostrar-los que no posar fotos de com deixaren els horts dels costat a la zona d'acampada.
I ara una foto de les bengales dins del Festivern de l'any passat. Encara estem esperant que el Tripartit mostre els papers de la seguretat de l'any passat i done una explicació. Vaja que sino va passar res pitjor va ser per sort i no per precaució. Per cert, les fotos són d'un vídeo que un regidor del Bloc va mostrar.

6 comentarios:

  1. Crec que sereu els únics en publicar aquestes imatges. Que no són pas reivindicatives, sinó informatives de la mala gestió de residus que es fa fer al Festivern i la mala organització que va tindre.

    ResponderEliminar
  2. Sols 3 poliklins per a tots els acampats es tercermundiste. Qui va pagar els Polikins? Qui va pagar la neteja? Que va costar?

    Quin regidor del BLOC va mostrar eixe video? Tindria que dimitir immediatament per no haber denunciat als organitzadors i per permetre que este any tornaren a vindre a Tavernes.

    Hi ha que dir noms i cognoms i exigir dimisisions. Jordi Juan te que obligar-lo a dimitir immediatament. No podem tindre concejals irresponsables al nostre Ajuntament. Son un perill.

    ResponderEliminar
  3. Para netejar tot aixo es va tindre que fer algun gasto extra ,lo que no te explicacio es que es retalle per un costat a la empresa i per un altre es tingen que fer servicis extraordinaris .
    O tenen dines para lo que volen !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El retall va estar en que el poble va estar fet una gorrinada el dia 1 y el dia 2 de gener mentres estaven dedicats en exclusiva a netejar lo del Festivern.

      La veritat es que el poble està molt molt brut desde que han llevat diners i personal de la contrata de neteja.

      Eliminar
  4. Jo vixc a prop. I les imatges son reals. Com també és real que a l'endemà tot es va quedar impolutament net.

    Normalment, per falles també hi ha merda, moltíssima més marda, i pixarrades a les portes, i papereres rebentades, i... el que passa es que la merda de les falles es reparteix democràticament pel poble i sembla que no s'embruta tant.

    Com he dit abans, jo vixc molt a prop de la zona d'acampada i conec altres festes com el de Benicàssim o Vinya Rock. El treball ben fet és que després de la festa en poc de temps, tot quede net. I en aquest aspecte, l'Ajuntament ha actuat i amb bona nota.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El dia 2 es va netejar la zona de Marjaletes, però el poble no. Tot el poble va estar molt més brut del que normalment està perquè tots estaven netejan el femer que fa deixar el Festivern. El poble està més brut que mai!

      Eliminar