jueves, 17 de enero de 2013

EL TRIPARTIT NO ANUNCIA UN CURS DE MONITOR DE TEMPS LLIURE MOLT INTERESSANT PELS JOVES

Ha hagut de ser una nota del Partit Popular de Tavernes publicada al Diari de Tavernes la que done a conéixer a la gent de Tavernes la infomació sobre la realització d'un curs de monitor de temps lliure (MTL) a la nostra ciutat.
Amb tota la maquinaria propagandística que té el Tripartit np han sigut per anunciar res d’este curs que és molt interessant pels joves per tal de formar-se, i més encara en el temps que corren.
Sembla mentida que el govern de Juan no haja publicitat este curs i s’haja quedat callat. O estan massa esgotats d’haver fet una cavalcada de 27.000 euros i un Festivern o no volen que tots els joves de Tavernes s’enteren d’este curs perque el facen sols els més “arrimats”.
Com es diu al Diari de Tavernes, el curs de MTL està acreditat per l’IVAJ i capacita a les persones a fer activitats educatives en el temps lliure. Dóna la formació bàsica per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure per infants i joves.
És un curs de 250 hores, de les quals 125 hores són lectives, 100 de pràctiques i 25 per realitzar una memòria. Les pràctiques es poden fer en activitats intensives com campaments o escoles d’estiu; o participant d’una manera continuada d’una entitat que desenvolupe activitats de temps lliure, exercint de monitor.
El curs va del 9 de febrer fins el 28 de maig i es realitzarà en horari de matí i vesprada els dissabtes a la Casa de Cultura.
El preu del curs és de 185 euros. Per participar-hi cal tindre 18 anys abans de la finalització del curs.
"Ens alegra molt que el govern segueixca el nostre programa electoral, pero ens preocupa que el tripartit no haja donat la difusió que al nostre pareixer s'ha de donar a un curs que es realitza a la nostra població. Ens crida molt l’atenció que ja hi haja persones matriculades quan aquest curs no consta ni s’ha publicitat a cap lloc. També volem denunciar que el tripartit no haja donat difusió a les entitats juvenils de la nostra localitat i, per suposat, no hagen informat a la principal formacio politica de Tavernes”. Cal recordar que el tripartit ha ajornat la Comissió informativa de joventut en 2 ocasions, és a dir, que no es convoca des del 30 d'octubre” comentaven des del PP.


10 comentarios:

  1. Doncs jo sí que he rebut la informació per e_mail igual que estic rebent tota la informació de l'Ajuntament. I no soc el que es diu un amic especial dels qui manen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues jo no. Dir que no soc ni especial ni dels normals.

      Eliminar
    2. Quant l'has rebuda? Perque oficialment s'ha donat a coneixer este migdia a tot el públic.
      De totes maneres, sempre s'han penjat els cartellets una setmana o dies abans de l'event. Esta modalitat es nova.

      Eliminar
  2. Zassss... en toa la boca a la Cotorra.
    La que informa más y mejor que nadie.
    Que demócratas y transparentes!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ademes ràpida, la Cotorra. L'Ajuntament ho publica al migdia, La Cotorra fa un rato , tot 48 hores després de que alguns privilegiats estigueren apuntats, i el PP anit per davant de tots. Esta vegada els ha guanyat la partida. I el Bloc pagant productivitats a uns sí i altres no. Després qué volen?

      Eliminar
  3. Amic d'infiltrat al Bloc17 de enero de 2013, 6:05

    Ara resulta que els afins al bipartit+1 veuen fantasmes i infiltrats del PP a dins l'Ajuntament.
    Si, es preocupen per qui filtra les irregularitats, però per les irregularitats no cal que es preocupen, això no té més importància. Total, el PP feia el mateix!
    Hi ha algú que treballa a l'Ajuntament, que treballa per al PP i damunt té amistats amb el Bloc?
    Vaja enredros, si que són pardillos, si. A pesar de les tutories de Juan pare i Perfecto.

    ResponderEliminar
  4. L'ajuntament ha enviat l'informació huí als blogs locals .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Han estat ràpids, Enrique, només han tardat 48 hores en fer-ho públic, de segur que entre tots els que estaven enterats no els ha donat temps encara a anar a inscriure's. No sé quines presses han tingut. Total, tenen temps per a apuntar-se fins el dia abans de que comence el curs. Com va a organitzar-ho tot la empresa d'un dia per a altre?
      Després unflem pit quan parlem de Tavernes, però organitzant les coses així demostrem que les nostres taronges, paissatges i oratge són inversament proporcionals a la categoria dels nostres polítics.

      Eliminar
    2. Senyor Robinjut li done tota la raó en el que diu al seu comentari. La frase: Després unflem pit quan parlem de Tavernes, però organitzant les coses així demostrem que les nostres taronges, paissatges i oratge són inversament proporcionals a la categoria dels nostres polítics. DE MATRICULA D´HONOR.

      Eliminar
  5. Per si al poble s'omplin totes les places, informar de que a Favara i Cullera també s'organitzen cursos de monitors (MTL) de l'IVAJ, encara que no sé si valdran la pena, perque són més econòmics i no tindran el nivell de professorat del poble, segons diu La Cotorra.
    També per als que ja tinguen el títol de MTL dir que també l'Ajuntament de Sueca organitza el nivell superior, Animador Jovenil.

    ResponderEliminar