martes, 15 de enero de 2013

EL TRIPARTIT MANIPULA EL QUE DIU QUE LI HA COSTAT EL FESTIVERN I ES DEIXA UN ZERO EN ELS COMPTES


Ja tenim en marxa la manipulació del Tripartit. Com al govern de Juan li han plogut milers de crítiques per la forma d'organitzar el Festivern. Insistim en la forma! Ningú ha criticat al Festivern, s'ha criticat l'organització política que no va previndre el que no hi havien prou poliklins, que hi havia bruticia, que els servicis del poble s'han centrat en el Festivern i han abandonat la resta del poble, que s'ha consentit el botelló i el rebombori, que s'han oblidat de les campanades i ha anat tot al Festivern, que no s'han presentat els papers dels plans de seguretat en el primer Festivern on hi havia bengales, que s'ha descuidat el cap d'any a la platja on molts comerços es trobaven un dia de negoci, que s'ha ampliat l'autobús pel Festivern i no per la gent de Tavernes...
Ara, buscant tapar forats, posar pedaços i donar males excuses ens hem trobat amb un gest incorrecte del Tripartit. El senyor alcalde, el senyor Juan, ha comunicat el que segons ell ha costat el Festivern i diu que ha sigut un gasto de 6.000 euros.
Qui s'ha cregut això?
Ningú que haja fet un xicotet exercici mental de càlcul.
El senyor Juan ha volgut manipular les xifres i parla sols d'HORES EXTRES de policia, brigada o neteja.
I això no és així, això és una claram manipulació. El Tripartit no ha dit la realitat. Tots veguerem a la gent de la brigada dies i dies abans del Festivern dedicats plenament a esta festa. Eixes hores també conten perque mentre estan al Festivern no estan a altre lloc. Per exemple s'han podat els arbres més tard, no s'han arreglat desperfectes...Tampoc s'ha dit que va costar la moqueta per cobrir el pavelló ni el temps que es va tardar en fer eixa faena que va fer la brigada per a l'ús del Festivern.
Tampoc s'ha dit que mentre es netejava el Festivern no es netejava el poble, que va estar brut dies i dies (encara està). Eixes hores, que no són extres, també s'han de contar perque les paguem entre tots.
Ni els pocs poliklins que hi havia, ni l'acondicionament de l'acampada o el lloc on anava la carpa...mira si falten coses en els números del Tripartit
Mire les hores extres el Tripartit ja tenia clar que les tenia que controlar perque en 2011 les va multiplicar per 4 en desembre per motiu del Festivern. Que ha fet el tripartit per fer això? Tindre dies i dies a la brigada, neteja i demés treballant en horari ordinari pel Festivern i així no es conta com a extra, però si que es un gasto que hem pagat.
Es veu que al Tripartit no li interessa dir la veritat. En el primer festivern no digueren res i ara el que han dit està manipulat.
Fent un càlcul a ull caramull trobem que 10 treballadors de la brigada treballant 5 dies pel festivern una mitja de 8 hores son ja 400 hores. 6 policies durant 3 dies fent 24 hores pel festivern són ja 432 hores, i ara la neteja que va estar tot un dia llevant fem... el Tripartit s'ha menjat un 0 en els 6.000 euros que ha donat el senyor alcalde.
Si volen fer el festivern que el facen, endavant, però ben fet i contant tot el gasto, no manipulant a la gent i fent-nos passar per tontos.

11 comentarios:

  1. No es un problema de justificar el gasto en el festivern,el autentic problema es fer politica partidiste en els diners de tots.
    En el Levante d'avui el regidor de hacienda i de moment en el psoe...escriu un articul de opinio en el que diu que el festivern es una aposta per la modernitat front a les "casposes"activitats dels anteriors governs del PP que damunt no interesaen a ningu,per supost beneficiant a algun enpresari amic del PP,tambe diu que el festivern i la cavalgata son actes que posen a Tavernes en el mapa de les activitats fabuloses.
    Be,recordali al Sr Borras unes cosetes:
    Com a regidor de hacienda,si no tenim dines com mos gastem lo que no tenim.
    Com a ciutada de Tavernes,com es posible estar 16 anys fent actes "casposos" i roins i guanyar TOTES les eleccions munincipals incluides les ultimes.
    Com a representant del PSOE,els pitjors resultats electorals en molts anys per part de la candidatura de la que formaba part el deurien de fer vore les coses en mes humiltat.
    En les proximes eleccions vorem per quin partit es presenten els cuatre regidors que no son del Bloc,una no te partit (expulsada) i els del PSOE responsables dels pitjors resultats electorals en anys i que donen lliçons de lo que vol o no vol el poble

    ResponderEliminar
  2. Ventilador jo no estic d'acord amb tu, les coses que dius no són correctes, la gent de la policia i de la neteja treballen i no cal estar 5 dies cobrant hores extres, això no té sentit... Ells treballen i quan cal més hores es paguen més hores. Crec que tens un error de concepte.

    ResponderEliminar
  3. Jo soc de l'opinió que val que'l primer any s'ajude per a portar-la, que'l segón s'ajude a consolidar-ho però que a partir del any proper s'escomençe a cobrar al menys els costos a una empresa que guanya diners amb esta activitat.
    Es poden contemplar inclús bonificacions o exencions al ser un acte cultural que porta publicita el nom de Tavernes, porta turisme (altra cosa es quen's agrade on o, ahí no entre) i que reporta beneficis a comerços locals i que no es guanyen diners amb ell, però al menys que cubrisca els costes

    ResponderEliminar
  4. ENGOMINADO Y SEUDOPROGRESISTA I

    He leído en la prensa de hoy un artículo firmado por D. Víctor Borrás, concejal de Hacienda del PSOE en nuestro Ayuntamiento. Comienza usted insultando al Partido Popular llamándole casposo y rancio, no si eso es peor que engominado y seudoprogresista, difícil disyuntiva señor Borrás.
    Si con este artículo ha pretendido empezar su particular campaña electoral para las próximas elecciones y tratar de promocionarse ha comenzado con mal pié. Llama poderosamente la atención que un concejal de Hacienda hable de programaciones festivas lo que me produce un gran desasosiego si esto supondrá que su compañera doña Pilar Altur, por no ser menos, escriba artículos sobre presupuestos, planes de ajuste etc., ¡para echar a temblar!
    Dice usted que se programaban las fiestas para favorecer negocios privados con dinero público, ¡vaya hombre!, se ha equivocado con las notas que se ha preparado para escribir su artículo y ha cogido la nota que describe lo ocurrido con el Festivern. Se ha utilizado dinero público para apoyar las actividades privadas de una empresa que organizaba el concierto de Fin de Año, precisamente ayer en el Pleno, en el que estaba usted presente, el Señor Alcalde dio números de los gastos ocasionados por la organización del Festivern, y habló, en números redondos, de 5.000 euros. No está mal para los tiempos que corren.
    Dice usted que hemos de considerar al Festivern como una actividad cultural, ¿sabe lo que dice? No haga tan ignorante a la ciudadanía. Nadie que no esté impregnado de fanatismo podrá admitir que eso es cultura. Será una cultura de unos cuantos que quiere ser utilizada por algunos políticos de tinte izquierdista/nacionalista para sus intereses.

    ResponderEliminar
  5. ENGOMINADO Y SEUDOPROGRESISTA II
    Dice usted que tanto el Festivern como la cabalgata de Reyes Magos han paseado el nombre de Tavernes por toda la Comunitat. Señor Borrás eso no se lo cree ni usted, un político que se precie debe ser más realista en sus afirmaciones. Si por un momento le acepto lo que usted dice, los teóricos 27000 euros de la cabalgata y los también teóricos 5000 euros del Festivern, haciendo un gran esfuerzo, podría darlos por bien empleados y echaría por tierra todas las críticas que han realizado ustedes a la Generalitat Valenciana por los gastos ocasionados por eventos como la F- 1 . Se han gastado mucho dinero pero Valencia ha estado una serie de días en todas las televisiones del mundo. Es lo mismo que usted plantea pero a diferente nivel, y es una gran promoción para el turismo, tema que parece que usted también domina.
    Dice que el turismo no es solamente tomar el sol sobre una toalla, es verdad, pero si usted solo identifica como elemento de atracción para posibles visitantes el Festivern poca altura de miras tiene para el turismo de Tavernes. Si ese tiene que ser el atractivo que ustedes desde el ayuntamiento quieren utilizar como bandera de las posibilidades turísticas de Tavernes van a ser el hazmereir allá a donde vayan. Si esa es la imagen de Tavernes que quieren transmitir le digo muy alto NO ES LO QUE QUIERE LA GENTE SENSATA. Existen muchos más atractivos con mayor solidez que lo que usted está planteando. Gastronomía, climatología, amabilidad de los tabernenses, sol, playas, tradiciones, cultura, historia, patrimonio artístico y una interminable lista de elementos que si que impactarán positivamente a nuestros visitantes.

    ResponderEliminar
  6. ENGOMINADO Y SEUDOPROGRESISTA III
    Demuestra usted también, además de una falta de respeto a aquellas personas a las que les gustan los espectáculos de variedades, un sesgo en su visión política, pues como gobernante lo debe hacer pensando en todos los ciudadanos y no solo en los que piensan como usted. Que se programen conciertos u otros espectáculos no significa que se eliminen del todo lo que usted parece considerar un espectáculo de menor rango pero que tiene sus simpatizantes. Dice que no quiere pensar que con la programación de varietés los habitantes de Tavernes no se merecerían algo mejor. Vuelve usted a insultar a los que, como a mí, nos gustan ese tipo de espectáculos. Al hilo de si los habitantes de Tavernes se merecen algo mejor le recordaría que lo aplicase al bochornoso espectáculo programado por ustedes de Xavi Castillo.
    Dice usted también que el Festivern abrirá Tavernes al mundo, ¡menuda apertura plantea usted! Si es esa, y no otras, la apertura que usted desea para Tavernes solamente le digo ¡Virgencita que me quede como estaba!
    Buena presentación de campaña ha hecho usted con este artículo. Estoy pensando en lo contentos que estarán sus socios de gobierno del Bloc al ver la imagen que presenta. Con Izquierda Unida prácticamente desaparecida y con un candidato del Psoe con esta tarjeta de presentación el señor Juan ve mucho más fácil su continuidad como liderazgo de la corriente política de izquierda en Tavernes.
    Siga usted así, los votantes del Bloc se lo agradecerán.

    ResponderEliminar
  7. El que te que fer l'Ajuntament es parlar amb FESTIVERN S.L. i obligar-li a que pague a l'Ajuntament 5€ de cada entrada venuda a gent de fora de Tavernes.
    Així els jovens de Tavernes podran anar al Festivern pagant menys, els de fora pagaràn tot el que embruten i l'Ajuntament guanyara diners.
    Aixó sería tindre imaginació i sentit comú pero els del tripartit porten ja dos FESTIVERNS pensant en com afavorir als del FESTIVERN S.L. i perjudicant als del poble.

    ResponderEliminar
  8. El Festivern, mire com es mire, ha estat molt possitiu des del punt de vista econòmic i també social.

    Que li fa mal al PP que es cante en valencià?. Doncs ja ho sabem. Però que anem a fer-li? No sols de "varietets" i pop de vellut viu l'home.

    Està clar que el Tripartit gestiona millor que Manolo (HO, HO, HO, totes les cassalles les pague jo) i també està clar que al PP no li agrada el Festivern i, fent honor a la seua manera d'entendre la democràcia, volen carregarse'l, i per això busquen excuses pelegrines.

    Enhorabona pel Festivern i que puguem disfrutar-lo per molts anys a Tavernes!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur? Sols van notar el festivern els bars de la zona. Mercadona va fer l'agost.
      Per cert, et recorde que amb el PP van actuar a Tavernes Xavi Castillo, Bajoqueta Rock... i molts cantants valencians. El PP no ha discriminat a ningú, el Tripartit si.

      Eliminar
  9. PARA NO SER MENOS

    Comentaba ayer al hablar del desafortunado artículo de opinión del señor Borrás de que tenía la preocupación de que para no ser menos que usted su compañera doña Pilar Altur se le ocurriese escribir sobre facturas y sobre números. ¡Y vaya si se ha cumplido!
    En la prensa de hoy aparece la señora Altur denunciando que se gastaron 165 euros en bebidas en la despedida de un trabajador del ayuntamiento en la anterior legislatura. Tiene el cinismo de sacar a la palestra esa cifra y no se le cae la cara de vergüenza haberse gastado 27000 euros en una cabalgata de Reyes Magos que se han ido todos esos euros fuera de Tavernes.
    El señor Borrás y la señora Altur están protagonizando un sainete con estas actuaciones que si viviera el gran Luis García Berlanga tendría un tema extraordinario para realizar una de sus películas con temas surrealistas y graciosos.
    Veremos que nos depararán los próximos días estos concejales del Psoe en Tavernes. Los votantes y simpatizantes de esas siglas no se merecen eso. Menos mal que la señora Carmen Canet es mucho más sensata y no protagoniza espectáculos como los descritos. Pero desgraciadamente a la pobre no le servirá de nada pues ya la han eliminado políticamente dentro del Psoe

    ResponderEliminar
  10. ¿Y dónde ves la sensatez de la señora Camen Canet? Porque es igual de protagonista que los otros; si no es la actriz principal, tiene un papel secundario, pero, protagonista en el guión. Como miembro del grupo y del equipo de gobierno asiente, consiente y lo aprueba todo. Si algo no le pareciera bien, pienso yo, que se podría oponer.

    ResponderEliminar