miércoles, 23 de enero de 2013

"EL PERRO DEL HORTELANO"

“Todo para el pueblo pero sin el pueblo” és una frase que el Tripartit està fent que torne a sonar entre la gent del poble.
No em parat de vore accions del Tripartit que posen una carassa de ser accions pel poble, però que en realitat són fets per a acomplir una inquietut personal dels polítics del Tripartit.
Si ja teníem el cas del Festivern, la Cavalcada i demés, ara hem d’afegir altres fets recents que postren que l’interés personal del Tripartit no mira per l’interés general de la gent del poble.
Hem de sumar un fet com que l’alcalde, ha anat comunicant a discreció que ha adoptat el gos galgo blanc que anava per Tavernes.
Alabem que s’haja atés un gos abandonat, però no la forma com s’ha fet. Cal ser discrets en els fets i no anar escampant-ho per ahí.
Efectivament el galgo ja està en casa de l’alcalde. Molta gent es felicita per tindre un gos menys perdut al carrer, però cal contar tota la història.
Fa dies que l’alcalde manifestava la seua intenció d’agafar a este gos que anava perdut. Ahí va començar un desplegament de mitjans i un interés que ben bé l’haguera pogut tindre quan al nostre poble va desapareixer una xiqueta o un altre veí.
Alguns conten que es va donar avís a la policia de detectar al gos, es va menejar a gent per atrapar-lo i inclòs es van utilitzar tranquil·litzant. Dies i dies tots intentant agafar el gos i per fi ha sigue posible. Ens alegrem, però llàstima que el nostre alcalde no tinga el mateix interés quan es perd algú al poble, per intentar rehuir l’atur o per ajudar a les persones sense disminuir les ajudes a clubs i col·lectius.
Ara també ens trobem a la regidora Pilar Altur al parlament europeu per a intervidre, junt a altres alcaldes, en la comissió de cultura per a parlar de l’experiència del festival Sete sois.
Ens preguntavem com era posible que amb les retallades del Tripartit es mantinguera un festival que val quasi 30.000 euros.
Tal vegada, als motius de ser un event cultural cal sumar la possibilitat de la reprsentativitat i viatges dels nostres polítics del Tripartit.
“Todo para el pueblo pero sin el pueblo”.

3 comentarios:

  1. Para capturar al perro se utilizo a dos policías locales que no vestían el uniforme, y un coche del ayuntamiento durante toda la mañana.

    ResponderEliminar
  2. Para capturar al galgo, el alcalde mandó una pareja de policías de paisano y un coche del ayuntamiento durante toda la mañana.

    ResponderEliminar
  3. Dos policias, 8 horas de servicio, en total 16, a cuánto??? la hora? más el gasto del vehículo + el tiempo invertido hasta el día de la captura + dejar sin servicio la huerta + dejar sin servicio el pueblo + ...
    ¿A cuánto nos sale el perro del alcalde a los vecinos?

    ResponderEliminar