martes, 29 de enero de 2013

DIFERENT TRACTE A LA GENT DEL POBLE QUE A L'AJUNTAMENT

Ací teniu un exemple de la doble moral que pot arribar a tindre l'ajuntament. Mentre el Tripartit anunciava la creació d'una comissió per a perseguir les obres en el poble i multar a qui no demanara els permisos corresponents, ara ens trobem com les obres de la futura escola Victor Calatayud tallen en carrer Verge dels Desemparats des de fa mesos.
Si qualsevol veí tallara el carrer setmanes i setmanes no li deixarien fer l'obra i li farien pagar un feig de diners per ocupació de la via pública.
Per contra, quan l'ajuntament fa una obra, no es mira pèl i es talla el carrer el que faça falta. Encara que siga per a posar uns pocs palets de fusta que perfectament s'hagueren pogut llevar i deixar dins la casa que està obrant-se, que recordem que té metres suficients per a guardar el material d'obra.
No volem dir que no es talle el carrer algun dia, inclòs alguna setmana, però mesos i mesos! I este cap de setmana era la pera perque sols hi havien uns palets de materil.
On està el cumpliment per part de l'ajuntament del que demanaria a qualsevol veí? On està el respecte al itineraris d'accessibilitat? Ara ningú s'atreveix a criticar això.
Ací teniu un exemple més de que l'ajuntament no fa el que exigeix. Mentre el veïnat aguantant les molèsties.

7 comentarios:

  1. Es el mateix que pasa a la Plaça Major; un bar, que ara està tancat per vacances, te taules al mig de la Plaça i uns blocs nugats amb un cordell en la seua acera que son un perill i, encara que alli van funcionaris i regidors de l'Ajuntament, ningú li diu res.

    No cal dir que l'amo del bar te molt bona relació amb els regidors d'un dels partits que formen part del govern de Tavernes.

    Es la llei de l'embut del tripartit jo i els meus amics fem el que volem i per a la resta del poble mà dura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I de quin signe polític son els funcionaris i regidors que allí van ?

      Eliminar
    2. Ah, que als bars ara has de ser d'un partit concret per anar? Demanen el carnet del partit per a entrar?

      Eliminar
  2. I el bar del carrer Metge Grau que sempre te les taules en mig de la plaça dels columpios i no les lleva mai.
    Els amos tambe tenen relació amb membres del tripartit.
    He passat per la Plaça i les taules del bar que comenta el primer anónim pareixen una xatarreria de brutes que estàn.
    No hi ha ningú que li diga res als amos de estos bars? Tenen carta blanca per a fer el que vullguen per ser amics del tripartit?

    ResponderEliminar
  3. Bueno. És el mateix que passava quan manava el PP. Els seus "enxufats-protegits" feien el que els donava la gana, quan els donava la gana i damunt ho deien en públic. Los mismos perros con diferentes collares. Començaria a posar noms i em faltarien fulls. En fi és el que té el sistema. Si a les properes eleccions canvia el govern municipal els enxufats-beneficiats-protegits actuals donaran pas als enxufats-beneficiats-protegits futurs. I on abans tot eren queixes tragarem amb el que fassa falta i on abans tragàvem começarem a denunciar els tractes de favor. Fa vint anys que es repeteix el mateix. La resta: a pagar impostoas que per això estem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor Gekko, resulta muy triste pensar que los políticos se mueven solo por enchufismo. Hay empresas apolíticas, ?estas no tienen derecho a trabajar? Pienso que el señor Jordi Juan nos ha defraudado porque dijo que no habría enchufados y lo primero que hizo fue enchufar a exconcejales y familiares, amigos de partido y dar un trato preferente a los suyos. Véase la plaza de la calle Metge Grau. El señor Juan ha defraudado y es uno mas de los que acepta el enchufismo y no debería ser

      Eliminar
    2. Teniu els dos raó, però la democràcia no només consisteix en votar cada 4 anys, podem queixar-nos i fer propaganda negativa, com quan comprem a una empresa i ens serveixen mal o ens enganyen.
      Es que em donen cupons de descompte!
      És que treballa allí un familiar meu!
      A la llarga això no val de res i l'empresa farà fallida o faran fora el teu familiar, i quedaràs també tú malament. Amb la única diferència que l'administració no pot quebrar, però podem queixar-nos perque som els clients, triem els gestors i paguem i no poc.
      Ara, cal fer autoreflexió sense pensar en qui mana ni si m'afavorirà "als meus" en compte de a tots. Així, començant per nosaltres podrem anar canviant este ambient de corrupció, mangarrufos i amiguisme que impera a molts llocs (no sols l'administració pública).
      Com dia l'humoriste Perich: "Ser honrat no condueix a cap part que aprecien els demés."

      Eliminar