miércoles, 23 de enero de 2013

AÇÒ QUE ÉS?

Algú sap de que va açò? Hem vist este cartell penjat pel poble i parla d'una reunió d'un tema tan seriós com és l'ocupació i l'atur.
Es pot vore que s'utilitza la casa de la cultura, un element del poble, però no es fa referència a qui l'utilitza i per a que.
Pensem que l'ajuntament hauria de ser més diligent i quan cedeix un local supervisar que la propaganda que es faça quede clara i la gent conega a que va.

5 comentarios:

  1. El cartell es un engañ diu que es per a feina pero en realitat es per uns cursos pagant

    ResponderEliminar
  2. Negoci piramidal amb la connivència del govern?
    Quina és la empresa amiga a la que li deixen la casa de la cultura?
    Si fora alguna fundació o xarrada de l'administració estaria ben publicitat. Si fora una gran empresa també.
    Tot el tufo a que siga alguna cosa tipus secta amb intencions no massa clares. Poc de gust amb un tema gens agradable actualment per a la gent treballadora, i poc de trellat a l'Ajuntament primer en autoritzar i després en no comprovar la publicitat.
    I en La Cotorra tampoc en deuen saber res o no voldran informar.

    ResponderEliminar
  3. Supose que si l'Ajuntament no organitza la reunió haurà cobrat per cedir la Casa de la Cultura. Te tota la pinta de ser una acadèmia que ve a fer negoci a Tavernes.

    Tindrá que donar alguna explicació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I l'Ajuntament també per deixar un espai public per a una cosa que no està massa clara. Tot no és cobrar i prou. A banda d'activitats amb ànim de lucre, les instalacions municipals deuen ser per a coses interesants per al poble, sino acabarem fent "la charla con regalo de jamon para los asistentes".

      Eliminar
  4. Segur que es una empresa de algun amic dels del tripartito com siempre

    ResponderEliminar