jueves, 31 de enero de 2013

ACI TENIU LES PALMERES QUE FALTEN A TAVERNES I QUE S'HAN MORT

Ens han fet aplegar esta foto, sabeu que és?
Són les palmeres serrades i que s'han mort a Tavernes pel morrut roig (picudo rojo). Recordeu que a principi de l'actual legislatura vam dir que el Tripartit havia actuat massa tard contra el morrut roig? Algun blog ho va negar i ara es veu la veritat.
Hem trobat les palmeres serrades perque s'han mort per la plaga d'este insecte.
Ja advertirem que el tractament el Tripartit en va fer massa tard, que calia fer-lo abans i tot per no preguntar, ni informar-se ni tindre interés.
Ara trobem a la carretera palmeres mortes, també al carrer la Barca, a la Avenida de la Marina hi ha un fum, al Passeig Colon i molts altres llocs. Per tot arreu palmeres seques i tallades.
Ara qui és el responsable? Que costarà al poble la mala actuació del Tripartit?

6 comentarios:

  1. I?
    Document tècnic on demostre que la mort és producte d'una actuació massa tardana?
    Hi ha prou pobles on també hi han moltes palmeres tallades de soca-arrel per la mateixa plaga. La foto sobrava, ja es veuen les soques tallades, ganes de donar-li color al drap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara llogarem al CSI! Que coses dius Robinjut! Tota la gent que entén un poc del tema sabia que el tractament es feia massa tard, tots ho sabien menys qui havia de saber-ho que era el regidor de manteniment que ni li va importar, ni es va deixar aconsellar.


      Eliminar
    2. Potser tingueu raó quan ningú del govern demostra el contrari, pero vosaltres tampoc usen cap argument que complementen la denuncia, estaria be alguna declaració del cap de la brigada o algú entès en la materia, per descartar interessos partidistes.

      Eliminar
  2. Esta clar que el manteniment no és important per al tripartit.

    Només cal veure el que ha passat amb les palmeres, com estan les engrunsadores, la quantitat de fanals que tenen les bombilles fundides, els col·lectors bruts, la falta de neteja,....

    I per a rematar les finestres de l'edifici de l'Ajuntament estan de pena, necessiten a crits una mà de vernís igual que els ferros de la porta d'entrada que estan oxidats. Tot el dia en l'Ajuntament i no es fixen en res

    ResponderEliminar
  3. Pot l'Ajuntament utilitzar eixe solar del Poligón del Golfo per a amontonar i cremar coses?

    Tenen tots els permisos necesaris per a fer eixa activitat en eixe solar?

    Podria un particular amontonar i cremar en eixe solar o el tripartit l'unflaria a denuncies?

    Altre example de la llei de l'embut del tripartit?

    M'agradaria que algú del PP li ho preguntara a l'alcalde en el pleno del dilluns

    ResponderEliminar
  4. Haurien d'haver seguit el pla que el PP va posar en marxa en Alzira, una ciutat en què el morrut roig ha passat de llarg gràcies a la bona faena preventiva dels 10anys seguits del PP

    ResponderEliminar