sábado, 6 de octubre de 2012

UNA ALTRA POLÉMICA DEL TRIPARTIT I ARA ES VEU COM EL GOVERN DE JUAN VA DE MAL EN PITJOR

El PP ha destapat una nova polémica del Tripartit i una nova política de "rodillo" del senyor Juan en dir públicament una cosa i fer-ne una altra totalment diferent. La nota que s'ha enviat des del PP és molt clara (ací la repoduïm):
El Partit Popular exigix al Tripartit que aclarisca d'una vegada l'abastiment de gasolina que els vehicles de l'ajuntament, i especialment els policials, realitzen fora del terme municipal de Tavernes.
A l'agost el Grup Popular ja va demanar explicacions en el ple sobre per quin motiu s’ordenava que els vehicles policials s’abastiren de combustible fora de Tavernes.
Han passat els mesos i esta situació irregular encara contínua. El PP ha sigut pacient i dialogant amb el govern del senyor Juan, però ja no pot consentir més la doble vara de mesurar que té el Tripartit.
Ens trobem que el Tripartit va interposar un expedient a l'excap de la Policia Local per ordenar la devolució d'un cotxe de lloguer fora del terme municipal. I ara ens trobem que cada dia els cotxes de policia, amb agents de Tavernes, ixen del terme municipal per a reportar els vehicles “no es pot entendre com s'encruelixen amb una persona molt concreta per un motiu que ara, el mateix regidor, ordena els agents reiteradament, com és obligar-los a eixir sistemàticament del terme municipal”.
Els Populars veuen una doble moral en estos fets i acusen al Tripartit de canviar de criteri segons el seu capritx. El govern del senyor Juan, a les apel·lacions del PP en esta problemàtica, només va saber respondre que no s'obligava als agents a realitzar eixos abastiments “esta excusa demostra una escassa talla política.  Als agents li'ls ordena que isquen de terme municipal. És d'entendre que no és de rebut deixar que s'esgote el combustible d'un cotxe policial, que pot ser determinant en cas d'urgència. No hi ha criteri en el Tripartit i l'actuació del responsable de seguretat ciutadana així ho demostra. El seu càrrec s'assembla més a una caça de bruixes contra qui no s'agenolle als dictats nacionalistes, que no a una responsabilitat cap a la seguretat de Tavernes”.
El Partit Popular també vol deixar clar que amb l'actitud de l'edil de seguretat ciutadana es demostra la falsedat que al seu dia va llançar als quatre vents el Tripartit.
 Als tres mesos d'entrar en el govern, el Tripartit va afirmar que hi havia renegociat el subministrament de combustible amb les gasolineres de la població per a garantir els servicis als vehicles del consistori.
Ara veiem que no es va negociar res de res i que les gasolineres es neguen a subministrar al Tripartit perquè va ser ell qui va generar deute en els assortidors de Tavernes. El PP ja va explicar que el deute era major en tres mesos de Tripartit que al mig any del PP en el govern. S'adjunta una gràfica amb les dades que al seu dia es van facilitar per a demostrar la fal·làcia que va dir el Tripartit que ara, novament, torna a demostrar-se.


DEUTE
govern del PP en 6 mesos (fins 30 de juny de 2011)
govern del Tripartit en 3 mesos (de l’1 de juliol al 30 de setembre de 2001).
1 gasolinera
23.414,73
6.890,88
16.523,85
2 gasolinera
22.474,94
12.534,08
9.940,86
total
45.889,67
19.424,96
26.464,71


7 comentarios:

  1. Puc donar fe de l'eixida dels vehicles policials oficials del terme, i no precisament a les gasolineres. El passat 3 d'octubre, la meva sorpresa va ser trobar-me el vehicle policial degudament acreditat de Tavernes de la Valldigna al pàrquing de l'escola oficial d'Idiomes de Gandia. Pensava que amb tot el soroll que havien creat, aquestes coses no passarien, i menys després de NEGAR-SE a fer el trasllat de les proves mèdiques urgents a l' hospital de Gandia. En fi, almenys així milloraran els idiomes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El cinismo y la hipocresía del gobierno local del tripartito con el señor Juan a la cabeza alcanza magnitudes bíblicas. Son capaces de abrir un expediente al anterior jefe de la policía local por enviar fuera de la localidad a unos agentes a devolver un coche que se había alquilado para el servicio de la propia policía. Ahora envían a los agentes fuera de la localidad de forma contínua a repostar los vehículos.
      Aquel expediente creo que ha acabado en el juzgado, ya veremos como acaba el asunto, y ahora que el jefe actual ordena lo mismo no le abren ningún expediente, al contrario, preparan su camino para que coja la plaza de jefe de la policía local en propiedad. Eso es igualdad de trato y lo demás son cuentos chinos.
      Los criterios que imperan en cada momento van en función del sujeto de quien se trate. Es alguien de los suyos: cariño, facilidades, comprensión y todo tipo de enfoques favorables. Si no lo es: acoso y derribo hasta el final, aunque tengamos que acabar en el juzgado y con varios informes en contra.

      Eliminar
    2. Tens raó i ara un altre tema. En estos moments la policia local va en un cotxe alquilat de color oscur, quan tinguen que tornar-lo, qui anirá?

      Eliminar
  2. Ara no comenteu res els acèrrims de la Cotorra?

    ResponderEliminar
  3. Vaja qui vaja a tornar-lo, ho tindrà mal. Per una banda algú ha de manar-ho, i per altra, algú ha de eixir del terme, mala pinta porta açó, mala, mala,mala. i la pregunta es.....

    No es tracta del mateix fet, i per tant deuria de tindre les mateixes, al menys, esbrinacións al respecte?.

    Ala, a vore qui li posa la campaneta al gatet, o es convertirà a gatot?.

    ResponderEliminar
  4. És més cinic que curiós que el PP ara pose el crit al cèl de una situació on un politic diu una cosa en campanya electoral i despres fa una altra totalment diferent... Mmmm... Ja se que amb la excusa de que aquest blog es de ámbit local no es publica ni una sola noticia ni de les retallades ni els nombros casos de corrupció que salpica al PP tant en ámbit nacional com autonòmic, i molt menys de la cuantitat de mentides que ens han dit a tot, però algu recorda algo de l'alta tensió? Hipocresia máxima la que te la gent d'aquest blog...

    ResponderEliminar
  5. Pot ser que no tarden en contestar. Pero primer tenen que vore com li peguen la volta al asunt. Com estan fent en tot. Conten lo que volem i com volen.

    ResponderEliminar