jueves, 11 de octubre de 2012

EL TRIPARTIT NO HA NETEJAT ESTE ESTIU LES CANYES DEL RIU VACA

El PP ha tret a la llum que el Tripartit no ha netejat les canyes del riu en tot l'estiu. Esta és la nota que han remés:


El Partit Popular de Tavernes vol posar de manifest la seua preocupació pel fet que, este estiu, l’Ajuntament de Tavernes no ha realitzat tasques de neteja del riu Vaca.

Esta falta de previsió podria tindre greus conseqüències en cas de fortes pluges, donat que l’acumulació de canyes seques podria taponar el riu i fer que l’aigua no poguera desaiguar correctament, amb el perill que això comporta front el disc de desbordament del riu.

El Grup Popular va transmetre esta preocupació al Tripartit en el plenari d’octubre. La mateixa responsable d’agricultura va afirmar que no s’havien fet les tasques de neteja perquè es considerava que el riu estava suficientment net.

El Partit Popular insisteix novament en la necessitat de prendre totes les mesures preventives per mantindré el riu net. Este passat cap de setmana, membres del Grup Popular detectaven rames i canyes seques en diferents parts del riu. Com a exemple adjuntem una foto de l’Assud on es veuen moltes canyes i branques seques que podria ser un destorb per desaiguar l’aigua en cas de fortes pluges.

El Partit Popular creu que el Tripartit no pot mirar-se el melic i oblidar les seues responsabilitats. Mentre no arribe la canalització del riu, el Tripartit no pot quedar-se de braços creuats i no fer res per netejar el riu Vaca. La responsabilitat en este fet és de totes les administracions, però especialment de la local que ha d’estar més atenta a les necessitats de Tavernes. No hem vist cap actuació en l’Ajuntament per netejar el riu i simplement han mirat cap a altre costat, la realitat que tenim és que el riu necessitava una neteja, com es pot vore en la foto, i no s’ha fet. L’Ajuntament és qui més ha de vetlar per la necessitat de tindre el riu net i no hi ha excuses per a no haver llevat ni una canya del riu en tot l’estiu.
En la foto es veuen clarament les canyes al riu (és la zona de l'Assud).
 

2 comentarios:

  1. Estruch, saps llegir la noticia?

    ResponderEliminar
  2. No podeu viure sense mi, ni quant calle podeu deixar de nomenar-me...ara, diuen que mentres fa ruido, es que'l carro avança ...

    ResponderEliminar