martes, 9 de octubre de 2012

UN POBLE BRUT, UN GOVERN QUIET

En uns mesos, després de les retallades que ha fet el Tripartit en el servici de neteja, s'ha notat que el poble està més brut que mai. Carrer amb papers, fulles, i més i més coses que omplin els nostres carrers.
Sols es neteja amb més insistència la zona centre, però en la resta de carrers el fem cada vegada és més.
Front açò el Tripartit ha callat i s'ha quedat quiet.
Demanem des de El Ventilador que s'actue ja per a fer que es torne a tindre un poble net. Que es facen campanyes de concienciació y també es millore el servici de neteja (però no enxufant a qui el govern vullga, que es millore netejant més).
Que fa el Tripartit que no fa una campanya per evitar les "cagaes" dels gossos? Que fa que no actua? Estant en l'oposició demanava actuar en el tema dels gossos, però ara en el govern s'ha quedat tot quetot.
Si encara hi ha gent que solta el gos i fa "tortaes", ara com es neteja menys el carrer el "regalet" està més temps en el carrer. Mal pel propietaris desconsiderats dels animals, i mal pel Tripartit per netejar menys.
A vegades pensem que els nostres governants van pel carrer amb els ulls tancats i no veuen les coses, ara que si van en els ulls tancats és qüestió de temps que xafen alguna...pandocà.
Exigim que el Tripartit faça alguna cosa ja, que actue, que faça campanyes, que denuncie, que netege, però que faça alguna cosa per a frenar la bruticia dels nostres carrers.
Menys parlar d'independència i més governar!

3 comentarios:

  1. Ja eu digué el Alcalde en el plenari en que va informar de la rebaixa en el preu dels servicis de neteja viaria... axí que, a agranar i fregar cadascú la seua acera com abans...i així al mateix temps es fa exercici : Si es que estos del tripartit tenen vista, home, i eu fan per la nostra salut...

    ResponderEliminar
  2. Segur que els que embruten son del pp,ja ja ja
    els sequers donen pena de vore,la part alta nomes es neteja cant plou,trastos als costats dels contenedors dies y dies.
    Als sequers tens que anar en 5 sentits esquivant desperfectes en el paviment y hara davant del pare del alcalde arranquen un bon tros de acera pa ferla nova,
    La pregunta es:qui esta fenla?una empresa familiar del alcaldillo.
    Entre familiars de Llum y de Jordi tot pa dells y ve la grosa segur que lo de la electricitat seu queda el altre familiar ( vall.......),ya heu sentirem

    ResponderEliminar
  3. Com vols que estiga el poble si han retallat 250.000EUR de la neteja, han despedit agranadors i han enxufat de cap del servici de neteja a un persona inexperta i que no té ni idea del que és la neteja d'una ciutat com Tavernes.

    Així ens va a Tavernes, enxufen a caps de policia, neteja o protocol a gent del Bloc que ens costen un dineral i als que el puesto els ve gran per a la seua capacitat.

    ResponderEliminar