jueves, 4 de octubre de 2012

UNANIMITAT EN LA DEFENSA DELS INTERESSOS DELS VALLERS


Hem sabut estos dies que l’ajuntament de Tavernes presentarà un recurs al pla d’ocupació que ha fet Gandia i que consisteix en donar un xec amb diners a les empreses que contacten a veïns de Gandia.

La decisió de presentar este pleit ha sigut presa per unanimitat de tots els grups de l’ajuntament, inclòs el PP que no ha dubtat en votar en contra d’una mesura impulsada per un alcalde del seu mateix partit.

Així, per unanimitat es presentarà este recurcs que busca defensar als veïns de Tavernes que podrien estar discriminats per a treballar, perque lògicament, un empresari abans cridaria a treballar a una persona amb una bonificació que no a una altra sense cap ajuda.

Per tal de parar eixa discriminació per ser simplement d’un poble o altre, va a presentar-se este recurs. Al igual que han fet Xeresa, Xeraco i próximanent Rótova contra el pla d’ocupàció de Gandia.

I ara caldrà que el Tripartit reconega el gest del PP, de prioritzar la defensa dels seus veïns, encara que siga oposant-se a altre alcalde del mateix color polític.

Que diferent al gest de l’alcalde Jordi Juan, que va anar a acompanyar a l’alcalde de Xersa, també nacionalista, en la inauguració d’un mercat en diumenge que només feia que animar a la gent a eixir de Tavernes per anar a pasar el diumenge pel matí a Xeresa.

Des d’ací, segur que a altres blogs/blocs no es diu, el nostre reconeixement a una oposició constructiva feta a Tavernes i en benefici de Tavernes.

Sino ens informen mal, el propi portaveu del PP, Manolo Vidal, va aconsellar a l’alcalde valler que demanara la suspensió cautelar del pla d’ocupació per evitar que puga perjudicar als veïns.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario