jueves, 25 de octubre de 2012

FALTA DE COMUNICACIÓ EN EL TRIPARTIT I FAENES QUE ES FAN DOS VOLTES


Dimecres llegíem en la premsa que la regidora Karina Vercher (no s'ha aclarit massa si encara és d'Esquerra Unida o ja no ho és) s'havia reunit amb el president de la Cambra Agrària de Lleida i fruit d'eixe encontre la senyoreta Vercher proposava unes mesures per a “dinamitzar” l'agricultura.
Entre eixes propostes màgiques anomenava demanar a Conselleria més isnpeccions, que es perseguira la fórmula de compra de taronges a resultes, que es fera un contracte de compra-venda de cítrics lligarnt-lo als costos de producció del producte i que es demanara la marca Taronges de la Valldigna.
Mesures bones en el fons, però que són un brindis al sol i a dia de hui, poca millora reial pel llaurador.
Mesures per eixir en premsa però de forment ni un gram.
Eixe anunci si que ens deixa una cosa clara, i és que el Tripartit no té massa cordinació interna. Eixes mesures no li toca demanar-les a la regidora d'agricultura? No és clavar-se en la faena d'un altre? Ara que pensem, que s'ha fet faena duplicada, que s'ha fet faena de més, o que algú no ha fet la faena que li tocava? Són pensaments que es poden intuir del que demanava Vercher.
Després trobem que es demana la marca Taronges de la Valldigna. El PP ja va demanar el registrament de la marca Taronges de Tavernes i no ho va poder aconseguir. No es pot registrar una marca sino és d'una provincia. En este cas seria Taronges de Valencia.
I com parlem de taronges podríem dir que buscant eixa marca estem regant on altres ja havien regat abans.
Per cert, que no es puga demanar la marca de Taronges de Tavernes ja ho sap l'alcalde, com és que n li ho ha comunicat a la seua regidora socia de govern?
No volem posar el dit en la llaga, però està clar que la intercomunicació brilla per la seua absència al Tripartit.

1 comentario:

 1. Karina fa la faena de Agricultura que no fa Carmen Canet.
  Llacer fa la faena de foment de l'ocupació que no fa Karina.
  Borras fa la faena de gestió del Parking que no fa Llum.
  Llacer fa el concert del 9 d'octubre que no fa Pilar.
  L'alcalde no fa res.
  Vanesa tampoc sabem ningú que fa.
  Evarist i Llum seria millor que no feren res perque a cada vegada claven la pata,...

  ResponderEliminar