jueves, 18 de octubre de 2012

L'EXTRANY CAS DEL JUTJAT DE PAU DE TAVERNES. AMAGUEM INFORMACIÓ I ENS DESPREOCUPEM DELS ATURATS

Estos dies, el Tripartit ha posat en marxa els seus mitjans ( i això de mitjans podria aplicar-se en un sentit irònci en que diuen mitja notícia, perque callen mitja veritat) per a difondre que han canviat les instal·lacions del jutjat de pau al carrer Gabriel Hernandez per a millorar el servici per les deficiències que tenia el jutjat en instal·lacions afectades per un fort deteriorament des de 2002.
Fins ací tot bé i explèndit, però una vegada més trobem una manipulació informativa perque han callat informacions que no els interessen i que ara el PP ha denunciat.
El Tripartit no ha dit res de que ha posat el jutjat en la zona que va ser acondicionada pel PP per a tindre el viver d'empreses i les aules de formació del SERVEF per a aturats de Tavernes. EL Tripartit ha ocupat eixes dependències sense importar que a Tavernes tenim més de 2.100 aturats.
Tampoc han dit que el Tripartit va fer unes obres en l'antic edifici de la plaça Major on estava la biblioteca. Però és que eixe edifici no és de l'ajuntament! és de Conselleria! I han fet les obres sense permís i ara no valen per a res fins que Conselleria no autoritze res.
Una xapussa més del Tripartit acompanyada per la seua corresponent manipulació.
Esta és la nota aclaratòria enviada pel PP:

MENYSPREU ALS PARATS DE TAVERNES PER PART DEL TRIPARTIT

El Tripartit ha anunciat que ha traslladat el jutjat de pau al carrer Gabriel Hernández i al mateix temps es felicita a ell mateix per eixe trasllat. A més no deixa passar l’ocasió per a culpar al Partit Popular de tots els mals haguts i per haver-hi.
El Tripartit del senyor Juan, per boca del regidor socialista Víctor Borrás, expressa orgullós que les oficines que utilitza ara el jutjat de pau es troben en la primera planta de l´edifici que acull les dependències de la llar del jubilat i de diferents associacions i clubs de la ciutat.
Com ja ens té acostumats, el Tripartit utilitza la manipulació i l’ocultació de dades per a voler perjudicar al Partit Popular. El que no ha dit el govern del Senyor Juan és que ha ocupat les instal·lacions que va habilitar el PP i que posteriorment es van homologar pel SERVEF com a centre de formació per als desocupats de la nostra ciutat. Tampoc han dit que en esta mateixa planta s'ubica el Viver d'Empreses, que també va construir el PP, i que el Tripartit del senyor Juan, a pesar de la insistència del Partit Popular, es nega a posar en funcionament.
Són dos accions del Tripartit que mostren un menyspreu clar pels desocupats de la nostra población que ja en són més de 2.000.
Amb esta ocupació d’instal·lacions, el senyor Juan ha permés que s’haja condemnat el centre de formació a no ser útil.
No és pot tolerar eixe menyspreu pels desocupats de Tavernes per part del Tripartit que ha acabat amb les instal·lacions destinades a nous emprenedors i a la formació dels treballadors. L’alcalde permaneix impassible en la seua poltrona i ha consentit que ni es pose en marxa el Viver d’Empreses, ni la formació mentre l’atur puja a Tavernes. Estem davant d’un contraprojecte del Tripartit per a fomentar l’ocupació.
Però no sols trobem este desgavell en les oficines del jutjat de pau. El Tripartit tampoc ha dit que va reformar un local que no era municipal. Amb diners de l’ajuntament va reformar l’antiga biblioteca de la Plaça Major per allotjar les dependències del jutjat. Eixe local pertany a la Conselleria i es feren les obres sense el seu permís. Així no es poden ocupar fins que no se solvente este problema que hauria d’haver-se tractat abans de començar les obres i gastar-se diners per a res.
Al Tripartit li agrada molt fer-se fotos, però calla sistemàticament els errors que cada dia fa per incompetència a l’hora de gobernar.






1 comentario:

  1. Perfecto mana molt.pareix que ningu recorda que es va donar per als jubilats y lo que menos nia son jubilats.
    JORDI es el cabeza de turco,els que manen son els del seu alrededor,com el nombrat antes.
    SORT QUE QUEDA MENOS.

    ResponderEliminar