domingo, 7 de octubre de 2012

EL TRIPARTIT CANVIA PER CINQUENA VEGADA LES DEDICACIONS DELS REGIDORS AL GOVERN

Una vegada més el Tripartit ha canviat les dedicacions dels regidors que estan en el govern. Ara li ha tocat el torn al regidor d'hisenda Victor Borras.
Borras ha passat a tindre una dedicació del 95% a l'ajuntament. En poc mes d'un any el Tripartit ha fet ja cinc canvis en la dedicació dels seus regidors. Això sembla mes un ball que una gestió municipal.
Primer tenia mitja dedicació Jordi Juan, Vanesa Martí, Josep LLacer, Karina Vercher i dedicació exclussiva Pilar Altur.
Després Pilar va renunciar per poder incorporar-se a ser mestra i demanar així que la traslladaren mes prop de casa perque en teoria havia d'estar en Catalunya donant classe.
Va arribar l'estiu i s'anunciava que Carmen Canet assumiria la dedicació, però al final no es va produir i ha sigut Borras qui s'ha quedat amb eixa dedicació.
Després l'alcalde anuncia que tindrà dedicació exclussiva a l'ajuntament i que LLacer ja no en tindrà.
Encara queda molta legislatura i estos canvis pareix que atenguen mes a interessos personals que no ha el bé del poble, perque els regidors amb firma són els que no tenen dedicació. Vos expliquem, regidors amb moltes atribucions com Carmen Canet, LLum Sansaloni... no estan tots els dies a l'ajuntament i no poden firmar temes importants fins que no troben un lloc en la seua vida laboral.
Per cert, no s'ha aclarit si la decisió de l'alcalde de tindre dedicació a l'ajuntament i no estar a ala universitat com a mestre té que vore en les retallades universitàries o si ha sigut una decisió personal. El temps ens ajudarà a saber-ho perque oficialment res s'ha explicat.

9 comentarios:

  1. Mestre d'universitat?! Voldràs dir professor, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dis-li com vulgues, però menys bon alcalde posa-li el nom que vulgues. Este xicon no s'entera de res.

      Eliminar
  2. son del que no hi ha.
    Es varen pasar 4 anys cirticant a Manolo Vidal i ara resulta que el alcalde del bloc que el jornal de manolo mes el de la mancomunitat.

    ResponderEliminar
  3. Els del tripartit canvien per interessos personals i no per interes del poble.
    Ara Borras agarra el 95% de dedicació (per que no el 80%, el 70% o el 60%) per a no deixar els seus negocis paeticulars.
    Algú creu que en un 5% pot portar uns negocis als que abans dedicava el 100%? Jo crec que no, continuarà en els seus negocis i el temps que sobre els dedicarà a l'Ajuntament cobrant quasi 40.000 €/any. Un xollo!!

    ResponderEliminar
  4. ¿El señor Victor Borrás pretende burlarse de la población de Tavernes de la Valldigna? ¿Qué sentido tiene tener una dedicación del 95 %? ¿Porqué no tiene el 5 % que falta? ¿Alguien lo puede explicar? No consigo entenderlo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tiene el 5% que falta para continuar con sus negocios privados y cobrar de los ciudadanos de Tavernes.
      ¿Lo entiendes ahora? Cobra 40.000 € al año de los ciudadanos de Tavernes y continua ganando dinero con sus negocios particulares sin tener problemas de incompatibilidades que si tendría si se dedicara al 100%.
      Verdad que ya lo entiendes?

      Eliminar
    2. Ahora si, gracias. Ahora estoy todavía mas indignado.
      Me siento burlado, una dedicación del 95 % ¿en que se diferencia de una del 100% en la realidad diaria?
      La única diferencia que veo es la de la cara mas dura que el pedernal.
      Y queremos salir de la crisis, y estos dicen ser de izquierdas.
      La burla mas grande que se puede hacer a los ciudadanos de Tavernes eso es lo que es.

      Eliminar
  5. El 5% restant deu de ser perqué no será compatible amb la seua professió la dedicació exclusiva ( imagine, no afirme ) .

    Es inexplicable que Canet no tinga dedicació de cap tipus, seguent la 1ª tinent d'alcalde i portant més regiduries que ningú de tots, i entre elles algunes de les que més temps exigixen, però bò, ella vorà ....

    ResponderEliminar
  6. Canet sembla que no es lleve la pasta de les mans, però tampoc menys que altres regidors, i damunt sense cobrar. Es veu que enten mal la caritat cristiana.
    Com a cap de llista del partit pel qual es va presentar es veu que tampoc es fa massa de respetar, una llàstima, es veu que es massa bona persona per a la política, li anirien millor altres càrrecs i en altres ambients, pues la política no ha cambiat massa des de que ja no està el PP. Gent jove amb els defectes de gent major. No tot és cuidar la imatge, deuen vore's també fets.

    ResponderEliminar