lunes, 29 de octubre de 2012

TAVERNES, MÉS BRUT QUE MAI

Cada dia el poble està més brut, i ja no és qüestió de demanar civisme, és qüestió de buscar els responsables.
El pobres agranadors no paren de fer la faena, es veu que s'esforcen, i per on passen és nota, però el problema el tenim més amunt.
Des que el Tripartit va fer la retallada en el servici de neteja, el poble està més brut que mai. Són molt pocs els treballadors que veiem netejant cada dia.
Es centren en mantindre net el centre del poble i per la resta de carrers ben poc.
Sense dubte hem d'assenyalar com a responsables ni als veïns, ni als agranadors. Són els responsables polítics que no han sabut gestionar este servici.
Dies i dies han estat a Marjaletes estos trastos que es veuen en la foto sense que cap responsable diguera res.
Que passa, que ja no hi ha un responsable de supervisar tota la neteja del poble? Que passa que els nostres polítics no van pel poble? Van amb els ulls tancats?
Ens han retallat servici, però no ens han baixat el preu del fem.

4 comentarios:

  1. Els responsables no SOM els veïns? Qui ha estat el porc o la porca que ha deixat eixes andròmines en l'espai públic?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No m'estires de la llengua, que qui ha de vore que tot estiga net esta mes temps corrent per la muntanya o passejant que fent la faena que toca, i això ho hem vist tots. Jo no soc responsable, pero pague ben pagat perque el poble estiga net. Qui haja de fer la faena que la vaja que per això cobra.

      Eliminar
  2. L'anterior responsable estava tots els dies de la setmana al tanto de la neteja de Tavernes i el que hi ha ara, posat a dit pel tripartit, acaba abans de migdia com si treballara a una fabrica o a l'ajuntament i a fer bicicleta o passejar i no l'importa si el poble està brut o net.

    ResponderEliminar
  3. Es una pcoa vergonya lo que esta pasant amb la neteja . No sols hi ha deixalles en marjaletes .aquest es un dels lloc on pedem vore a la foto ,pero si mos donarem una volta per els voltans de la poblacio voriem montons de deixalles per tot arreu.
    Que fa el encarregat de la netetja en hores de treball a part de anarsen del poble ?
    Com si la faena no anar am ell.

    ResponderEliminar