miércoles, 31 de octubre de 2012

MÉS DE DOBLE MORAL I FOTOS DE CARA A LA GALERIA

Més d'una vegada hem comentat al Ventilador la doble moral que es veu en el Tripartit i les ganes de fer-se una foto per a la galeria mentre és fa una cosa totalment diferent en realitat.
Ara hem trobat altre exemple més. Estos dies s'ha sabut que el regidor d'Esports i Promoció Lingüística, Josep LLácer, molt conegut per la seua afició a posar columpios, s’ha reunit amb el representant del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI) per a vore si es poden fer futures col·laboracions pels emprenedors de la ciutat.
LLácer va dir-li al director del CEEI que l'ajuntament tenia interés de donar suport als emprenedors.
Després es va fer la foto de rigor.
I nosaltres preguntem, el senyor LLácer li haurà dit al director del CEEI que el Tripartit ha ocupat les aules que el PP havia fet per a formació d'aturats posant allí el jutjat de pau?
Li haurà dit el nostre regidor que el Tripartit no ha posat en marxa el viver d'empreses que va fer el PP i que era per ajudar precisament als autónoms i emprenedors?
Vos recordem que el Tripartit s'ha "carregat" literalment les aules de formació d'aturats i el viver d'empreses. El viver eren unes oficines equipades per tal que els autónoms o emprenedors pogueren tindre-les assignades pagant un preu molt simbòlic perque pogueren començar a fer la seua activitat amb menys costos.
El Tripartit no ha tingut mira i ha llevat eixos dos servicis per ajudar a que hi haja més treball i l'únic motiu aparent que ens ve a la ment és per ser iniciatives de la passada legislatura.
Aviats estem amb el Tripartit.

5 comentarios:

  1. Per algo s'escomença...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S´escomença a que? a des-fer el que ha deixat fet el PP? a burlar-se dels parats?

      Eliminar
    2. Xe Estruch perqué no deixes tranquil al poble i et dediques a altres coses.

      Eliminar
  2. Parlant de fotos hui he pasat per el futbol i he vist que ni havia gent al rocodromo y una pancarta de la mancomunitat. Pero no hem vist pasar al seu president ni per a ferse la foto, es veu que soles va als actes de la mancomunitat si son les reunions de les que cobra 600 euros.
    Com la Mancomunitat no dona vots no apareix per ningun acte seu.
    Poseu la nómina de la Mancomunitat i despues comenteu si sels guaña, com ha fet an la nómina del Ajuntament.

    ResponderEliminar
  3. Estimat anónim de les 12:25, tu mateix el qualifiques, més be el desqualifiques, amb el teu comentari, feixista a més no poder: Deixa que siga el poble el que diga el que faig o deixe de fer .

    De que tens por, de que li reste algun vot a algun dels teus amiguets ? (Que espere no pensen com tú )

    ResponderEliminar