jueves, 25 de octubre de 2012

EL TRIPARTIT POSA EN MARXA UNA CAMPANYA PERQUE EL CARRER ESTIGA NET I LA PRÒPIA CAMPANYA NO ACOMPLIX LA LLEI

Una altra xapussa del Tripartit. Posa en marxa una campanya per fer que els propietaris dels gossos els porten lligat i que arrepleguen les "deixalles" dels seus animals. La campanya consistix en pegar uns folis en els parcs del poble amb un cutre-dibuix on apareix un gos emponat i un "No" damunt de ell.
Un simple foli embolicat amb un plastiquet i el que és pitjor, encintat en faroles o grapat en arbres.
Tenim que el Tripartit posa en marxa una campanya que la mateixa campanya vulnera el fet de que no estiga permés posar cartells en faroles i senyals, ni fer mal als arbres!.
Pensem que hi ha altres mètodes de fer campanyes que malpegar cartellets on no toca. Poca imaginació la que ha mostrat el Tripartit en este cas!.
Si el Tripartit ja fa poques campanyes, les que fa no els deixen en massa bon lloc.
Recordeu que ja feren una campanya pegant cartells en els contenidors de fem perque la basura es traguera per la nit i abans de les dotxe. El cartell estava ple de faltes i això no es pot permetre en un govern que presumix de cultura i no fa el que ell mateix diu.
Ací està l'enllaç d'aquella desastrosa campanya:
http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2011/09/ara-qui-paga-la-caga.html

8 comentarios:

  1. pareix mentira que sabent qui portava el tema es fera ve.
    ahon posa la ma llum catastrofe.
    no deu de cobrar,segurament estara per a desmostrar que Tavernes tenim a personatjes que el grau de inteligencia es 0.posiblement tingam hasta subencio.
    tingam pasencia que la cosa te collons.
    estem tots contant com les campanaes de noche vieja,ja ja ja aj aja aj aj

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Alerta, alerta... Unes classes de valencià per a aquest anònim, és urgent! D'altra banda, totalment d'acord amb aquells que denuncien que la materialització de la campanya és un bunyol. I sobre allò d'enganxar els cartells (diguem-los cartells, diguem-los folis protegits per una funda de plàstic) en fanals o columnes d'edificis (jo n'he vist un), amb paper de cel·lofana marró, doncs més del mateix: barroer, un nyap. Vergonyós.

      Eliminar
  2. Estic d'acord amb tu Ventilador.
    Però no entenc com blogs com aquestos, tant Ventilador com Cotorra, s'han de dedicar tant al "politiqueo" i a enfosar-se uns als altres. Tu més que la Cotorra perdona que puntualitze.
    Per a fer critiques d'aquesta envergadura has de començar per escriure correctament (amb cohesió i sense faltes) les teues entrades.
    Tavernes sols necessita que estem units i que entre tots es puga millorar la situació.
    Els cartellets de les deixalles dels gossos no haurien de fer falta. Com moltes altres coses...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Unidos dices. Si en el tripartito cada uno va a su bola. Karina no es de EU, Borras esta preparando el camino para desbancar a Canet, Jordi no pinta en su partido lo que debería. Solo han querido gobernar y obtener un importante beneficio económico cada uno como concejal. Por cierto, creo que la Cotorra es mucho mas destructivo y faltón que el Ventilador.

      Eliminar
  3. Esta Regidora dona per a fer un llibre: posa cartells en faroles i arbres, fa un crematori sense tindre llicencia, tanca les tapes del mercat, el parking està abandonat, li dona les obres a un familiar, el poble mes brut que mai, els jardins descuidatw, els semafors sense manteniment, desmonta el Parc dels Vents,...
    I Jordi la posa de portaveu del BLOC perque es la millor de tots. Imagineu com son els altres!

    ResponderEliminar
  4. Com que no ho entens?
    És ben fàcil, molta gent dels blogs i al seu voltant tenen interesos directes en manar, no sols per traure un jornal de la política, sino d'influir sobre molts més jornals que depenen d'ells. Per això hi ha tant d'interés en deixar malament a l'altre.
    De potencial literari van poc servits tots els blogs, des de la Cotorra fins el ventilador i passant per el quadern (que és el menys professional i el que més ha millorat, de pèsim a tan sols roinet). És el que té tindre al càrrec a aficionats o pseudo-periodistes, tenint també en compte que açò és a nivell local, més greu passaria si fos a nivell d'Ajuntament.
    lo de Tavernes units sembla una utopia, hi han massa malícsies i interesos. Solució: que isca un partit o polítics que no cobren ni coloquen ningú del seu àmbit i la gent votara pel bé comú, no pel propi. Vegeu com sí és una utopia?

    ResponderEliminar
  5. He vist els cutrecartells de la cutrecampanya pegats amb cutrecinta de color marron en les faroles del Passeig Lepanto i la veritat es que ademes de ilegal es tercermundiste.

    ResponderEliminar
  6. On posa la mà el tripartit...caguerà que trauen!

    ResponderEliminar