viernes, 19 de octubre de 2012

ALTRA VEGADA EL TRIPARTIT DEIXA TIRADES LES CORONES DE DIFUNTS PEL POLIGON EL GOLFO

Diuen que ni els burros tropessen dos vegades en la mateixa pedra. No volem ser explícits, però el Tripartit, en mig any, ha tropessat dos vegades en la mateixa pedra de tindre la poca sensibilitat de deixar les corones dels nostres difunts tirades novament per poligon el Golfo.
El PP ha denunciat este fet i ha passat fotografies recents on es veuen les corones i jardineres reballades entre les restes de poda dels arbres del poble.
Una falta de sensibilitat per part del govern de Juan que hauria de demanar disculpes per esta errada que no té disculpa possible.
Quin desastre vore dos vegades, i més després de ser avisats, les ofrenes als nostres familiars desapareguts tirades sense cura pel terme.
Ací van les fotos enviades:

Quina poca consideració, especialment ara que ens preparem per a celebrar la festa de Tots Sants.
Ací teniu l'escrit-denuncia fet pel PP. Per a nosaltres es queden curts amb el que li petocaria al Tripartit per esta falta tan greu.


NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR TAVERNES DE VALLDIGNA

EL TRIPARTIT TORNA A DIXAR ABANDONADES LES CORONES MORTUÒRIES

El Tripartit del senyor Juan ens ha sorpés una vegada més amb un gest de menyspreu pel record dels nostres difunts. El passat mes d’abril el Partit Popular ja va denunciar l'abandonament de restes del Cementeri Municipal i de corones mortuòries en el Poligon el Golfo de Tavernes. Restes de corones, rams, i inclòs xapes de taüts.


Ara trobem que es torna a repetir eixa falta de respecte a la memòria dels nostres difunts. Una vegada més s'han vist corones en esta zona industrial escampades per la parcel·la que té l'ajuntament en el Golfo. Jardineres i corones, amb les llegendes dedicades pels familiars, han quedat tirades pel solar. No hi ha hagut cap mirament pel respecte que els familiars han mostrat als seus difunts.


El Partit Popular vol recriminar eixa acció insensible i inexplicable del Tripartit.

No es pot entendre que es falle dos vegades en un mateix tema que és molt delicat pels familiars. Eixa deixadesa del govern del senyor Juan encara és més greu per la proximitat de la celebració del dia de Tots Sants, on la gent recorda als seus difunts.


Una vegada més, des del Partit Popular, li demanem al senyor Juan que pose ordre en el seu govern i no torne a vulnerar la memòria dels que han faltat. També exigim una disculpa per part del regidor responsable del Cementeri Municipal per la falta de irresponsabilitat que ha mostrar.

S'acosta la festivitat de Tots Sants i augmenta la sensibilitat per la memòria dels nostres familiars i amics que ja ens han deixat, i front açò ens trobem una irresponsabilitat més del Tripartit faltant al respecte a tots els veïns. No hi cap justificació posible.

5 comentarios:

  1. El de sempre. la regidora Llum que tot el que toca ho empastra: Cementeri, Mercat, Neteja, ...

    ResponderEliminar
  2. En la gentola que tenim de consejals(no elegits per el poble) no podem esperar menos.
    No tenen vergoña ni la coneixen,fan reunions per a explicar lo que es la proteccio de dades y ells escampen per el golfo les corones en els noms de gent,families y no tenint prou restos de atauts tots destrosats y segur que algun os es colara tambe,en concret,coses que no deurien de ser vistes per certes persones(xiquets) y per ami crec que es una gran falta de respecte y una violacio de lo que ells estan intentant donar clases de proteccio de dades.quant cualquiera pot pasar per alli agarrar y emportsrse la cinta en els noms y pasetjarla per ahon li apetixca.no es gust
    DIMISIO PER FAVOR

    ResponderEliminar
  3. Pero estos del tripartit no son ecologistes???
    Això no es pot denunciar al seprona?

    ResponderEliminar
  4. Que facen el que faça falta, que demane perdó qui siga, pero que no torne a passar, amb dos voltes ja ho tenim be. Jordi espabila.

    ResponderEliminar
  5. Però l'Ajuntament diu que gràcies a deixar les restes a la vista de tots s'estalvien 20.000EUR.
    Però no diu que per a estalviar han de pagar hores al personal de la brigada, utilitzar el camió i la pala muncipal que gasten gasoil, són conduïdes per un xòfer i necessiten manteniment i que utilitzen un solar que podrien vendre o llogar para traure bons ingresos.
    Les mentires a mitjes del Tripartito

    ResponderEliminar