domingo, 21 de octubre de 2012

ALTRA VEGADA EL POBLE MIG A FOSQUES

Que passa estos dies que no paren de tallar la llum i els veïns pagant la llum ben pagà i sofrint els talls elèctrics. En cap poble passa el que passa ací. Mai s'havie fet tans talls seguits com ara. És que l'ajuntament no fa res? No s'entera? no pensa donar cap explicació? En menys d'un mes han tingut repetides voltes al poble mig a fosques, en hores tan delicades com a l'hora de sopar, d'estar en casa, d'estudiar...Ja està bé de passar-nos amb raons en el Tripartit i no solventar els problemes!.

3 comentarios:

  1. mig a fosques i sense tele.
    Aso ja pareix cuba.
    No se de que ens queixem, estos del tripartito volien acostar la estacio del tren i ens han dut al caribe.

    ResponderEliminar
  2. L'Ajuntament diu que va ser per un tir d'un caçador; i la setmana pasada perque va ser? i este estiu que plovia dos gotes i tots a fosques perque era?

    Per a que van tallar la llum fa unes setmanes? Dien que era per a millorar pero hem anat a a pijor.

    El tripartit porta masa temps sense demanar explicacions a Iberdrola. Ja li han permes a Iberdrola que duplique la potencia de la linea que pasa pel Clot, li deixen que no faça manteniment de les linees al poble i a la platja, i ara, quina va a ser la pròxima? Una nova linea d'alta tensió?

    ResponderEliminar
  3. Ara el Tripartit ha dit que demanarà explicacions a Iberdrola. Encara no les han demanat? Ja portem mesos patint els talls elèctrics. A que espera Jordiet? A que li ho manen? Anem a pitjor amb el Tripartit.
    Per cert Jordi, no vas dir en campanya electoral que llevaries l'alta tensió? Espabila que ja va quedan-te poc i la línia no és que s'ha llevat, es que estant tu s'ha duplicat. No diré el que pense de tu, m'ho reserve.

    ResponderEliminar