domingo, 14 de octubre de 2012

ALTRA VEGADA EL POBLE A FOSQUES

Anit, mig poble es quedava a fosques. Passaven les 22h i la llum se'n va anar. Ens comenten que les cases i algunes zones del poble es quedaren sense llum durant una hora. Després va estar anant i tornant la llum durant moltes hores, fins la matinada.
Dijous passat l'ajuntament anunciava un tall en la llum en la zona centre. Almenys eixa vegada avisaren, encara que s'ha de dir que mia que tenen barra els de l'ajuntament de permetre tallar la llum de forma programada precisament un dijous, el dia de mercat i quan més comerç tenim en Tavernes.
Anit, diumenge, res era programat però si que va fastidiar a mig poble.

4 comentarios:

  1. No fa falta que s'en vaja la llum per a estar a fosques en Tavernes, sols tens que pegar una volta de nit pel Passeig o pel Prado per a estar a fosques.
    Jordi: volem llum al poble, volem seguritat.... i alçat ja de la cadira per exigir solucions a Iberdrola, els problemes s'arreglen treballant no deixant-les caure de madures ni parlant amb Baldovi com fas tu.

    ResponderEliminar
  2. A més hi va haver molts problemes en el TDT des de les 22 fins la 01.00 de la matinada.

    ResponderEliminar
  3. No fa falta que a Tavernes se'n vaja la llum para estar a fosques l'unic que has de fer es pasar pel Passeig o el Prado per la nit i voras el que es estar a fosques i la sensació d'inseguritat que dona eixa oscuritat.
    Jordi: volem llum al carrer.
    Si Iberdrola te problemes en la seua infraestructura el que ha de fer l'alcalde es alçar-se del silló i anar a exigir a Iberdrola que ho arregle per les bones o per les males i no esperar a que s'arregle a soles. De moment continuem igual que a l'estiut, dos gotes i se'n va la llum.

    ResponderEliminar
  4. Soc un vei del Carrer La Barca. Si el mateix on viu la regidora Carmen Canet. I em pareix bé que es denuncie la situació, però amb la veritat per davant. Fa anys i anys que tenim eixe problema i tot es perquè el transformador que hi ha enfront del tanatori no està per a funcionar.
    Això ho sabem totss de fa anys, tambe l'anterior govern, que tant amic d'Iberdrola i tant que anaven a solucionar les coses, no va conseguir que Iberdrola el canvie per un millor.
    Les denuncies i critiques esta molt bé que ho digueu, pero no mentires i canviar la veritat i la realitat.

    ResponderEliminar