jueves, 29 de mayo de 2014

PORTEM GASTATS 20.000 EUROS EN EL LLOGUER DEL QUARTEL DE LA POLICIA LOCAL I ENCARA ESTEM EN BAJOQUETA

Que està passant amb el nou quartel de la Policia Local?
Es va adjudicar el 10 de gener i encara està en bajoqueta. Estem pagant lloguer i va ja per a cinc mesos i encara no s'ha posat en funcionament.
Qui paga ara eixos gastos?
Els paguem tots i mentre els nostres governants seguixen cobrant tan tranquils.
De qui és la culpa, de Jordi Juan o de Victor Borrás? Segur que en la foto de la inauguració es pegaran colzades per eixir, però ara qui assumeix els errors?
Vos recordem que el lloguer és a cinc anys sense opció de compra i costarà quasi 200.000 euros. Més 120.000 euros que es gastarà l'ajuntament condicionant el local.
320.000 euros en cinc anys en un edifici que no és del poble.
Ningú ha aclarit si està pagant-se ja el lloguer. De ser així, ara portem quasi 20.000 euros pagats sense profit perque el quartel de la policia encara no està. Ens poden els nostres governants aclarir si s'ha pagat el lloguer ja?
Recordeu que l'adjudicació ja va tindre polèmica. S'havia vist a un regidor del Bipartit mesos abans mirant les instal·lacions, les característiques del plec de condicions en l'adjudicació són quasi iguals que les d'estes local, i es van desestimar altres locals que tenien, per a molts policies, millors condicions.
Algú inclòs va parlar de l'amistat entre un regidor del govern i un dels propietaris.
Rumors tot però que amb el temps han cobrat força.
I hui estem pagant un lloguer sense utilitza-lo. Ja van gastats 20.000 euros i la cosa seguix sumant.




6 comentarios:

  1. Quina manera de tirar els diners. El cuartel serà la tumba política de Victor Borràs. Tot el que ha lluitat per reduir el deute de l'ajuntament ho perdrà en el cuartel.

    ResponderEliminar
  2. Jo he vist en cap de setmana el cotxe Laguna de color blanc aparcat tot el cap de setmana a les portes de casa del mando de la policis. Això no es utilitzar els mitjans de tots en ús propi? Hem pareix incorrecte i una falta cara tots els veïns. A treballar que vagen a peu o en el seu cotxe i en hores de faena que ja agafen el de l'ajuntament però que no el tinguen parat dissabte i diumenge a la porta de casa per anar divendres i dilluns a treballar. El regidor de la policia ni hauria de fer com a mínim una amonestació?

    ResponderEliminar
  3. A l'altra vegada fes foto i enviala a tots els blogs i a la premsa

    ResponderEliminar
  4. Es que el senyor Chofre està fent el curs de intendent a Cheste i com comprendrà l'home en el jornal mileurista no pot permetres agafar el seu Jeep i pagar-se el combustible.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajajaja home que la gasolina es cara, i si nosaltres ja ens costa pagar-ho, a ells encara mes. Hi ha que ser solidari en els de l'alt poder. Ho pasen mal.

      Eliminar