jueves, 22 de mayo de 2014

NO ES RECORDEN DE LA PLATJA NI PER A DEMANAR EL VOT

Poble i platja estan molt abandonats pel nostre ajuntament, però hem vist que a la platja encara hi ha més abandonament.
La prova és que en tota la platja no hi ha res de propaganda electoral de cap partit polític. Sols el PP ha penjat una pancarta a l’entrada de la platja.
A tot açò val a dir que ha sigut el PP l’únic partit que ha fet un acte electoral a la platja. I pel que ens han dit amb bona afluència de gent.
Els altres partits ni s’han recordat.
Això mostra la poca importància que per alguns partits té la platja, sobretot pels que estan manant.

Juan i els seus no es recorden de la platja ni per a demanar el vot a les europees.

2 comentarios:

  1. La playa solo existe unos meses antes de las elecciones locales. No tenemos la seguridad y la limpieza que nos merecemos los vecinos de la playa. Y la escoleta aun sigue cerrada y sin vistas a abrirse. ¿Para que tanta contribución y tanto superávit si después no tenemos mejores servicios? Nunca habíamos estado tan abandonados los de la playa como lo estamos ahora.

    ResponderEliminar
  2. Pues no ha fet falta fer propaganda en la platja. I el Pp ha perdut el temps fentla... ahi san vist els resultats. Que per cert, magradaria saber la vostra opinio sobre estes eleccions europees en lo que a tema vots en tavernes ha sigut. Un article estaria be. Gracies

    ResponderEliminar