domingo, 1 de junio de 2014

CÀRITAS POT GESTIONAR LA RÀDIO LOCAL I GENERAR INGRESSOS

Hui hem vist al blog Quadern de reflexions esta notícia molt interessant:
Ens hem assabentat que ahir en l'assamblea anual de CàritesInterparroqial de Tavernes, davant la greu situació de crisi que té l' associació la qual sòls té 20.000 euros per a fer front a les necessitats socials, el que pot portar a tindre que tancar l'economat, Carles Gimeno va oferir a ésta la possiblitat de donar-li com a propietari qué és els equips de ràdio per a qué esta gestione una emissora i obtinga ingressos per eixe costat, per a lo qual es necessitaría que l'Ajuntament solicitara i obtinguera, algo més que possible, una llicència de emissora pública local i li cedira la seua explotació a Càrites de Tavernes, oferint Gimeno per a això el traslladar gratuïtament les instalacions actuals a la casa del carrer Sant Joan Baptista recentment adquirida per la ONG, amb el qual amb voluntat i interés per part de l'administració local, estaven pressents els regidors Benavent, Canet, Tudela, Karina Vercher i Salva Sansaloni i el propi Alcalde, la emissora podría estar en marxa en breu de temps i generant ingressos per a Càrites.

Des de Càrites es valorarà la proposta i es respondrà en uns dies, esta mateixa setmana en que entrem si es possible, a Gimeno . 

Ens agrada molt la idea que ha proposat Carles Gimeno. Ara que tots els partits ho posen fàcil.

3 comentarios:

  1. Es una bona noticia. Endavant

    ResponderEliminar
  2. No tenéis ni idea de la regulación de las radios en la Comunitat Valenciana. Lo que propugna el sr. Gimeno no se puede hacer.

    ResponderEliminar
  3. Si se puede, el ayuntamiento puede ceder la gestión por un periodo de tiempo determinado a una asociación . Con voluntad si se puede. Sería una pena poner trabas a un buen proyecto. Andamos escasos de buenas ideas y esta es una de ellas.

    ResponderEliminar